Je to tak! Už vás dostal, kam chcel

Ani sa nemusel veľmi snažiť a má vás "omotanú" okolo prsta.

16.06.2014 16:00
kolegyňa, práca, kancelária Foto:
Zdá sa vám, že kolega má oči iba pre vás?
debata

A s vami jeho mierne prejavy náklonnosti poriadne „zamávajú“. On sa drží akoby „bokom“ a vy už spriadate plány o spoločnej budúcnosti. Prebieha to podobne?

V počítači vám blikne malé svetielko. Hurá, je to správa od neho! Srdce máte až v krku a neviete sa dočkať, ako si mejl prečítate. Klikáte ako bláznivá a hltáte každé slovo. A nejaký skrytý zámer nájdete aj v celkom obyčajných vetách. Určite vám chcel čosi naznačiť… Len sa neviete dopátrať, čo. A tak mu píšete v dvojzmyselných narážkach. A presne na to čakal! Konverzáciu ste rozbehli a on si môže s vami robiť, čo sa mu zachce!

Stretnete sa vo výťahu. Uprene sa na vás pozrie a opýta sa, či si zbehnete na rýchlu kávu. „Jasné“, dostanete zo seba okamžite. Hltáte ho očami, každú jeho vetu viete zopakovať. Urobil na vás dojem, to je isté. Je skvelý a zábavný. Počas popíjania kávy sa na vás uprene díva, jeho oči sa smejú a vy v nich vidíte iskričky záujmu. Neviete sa ho nabažiť. A ďalší deň „stepujete“ pri výťahu akože celkom náhodne v rovnakom čase…

Pochválil vás pred kolegami. Povedal, aké skvelé veci máte za sebou. A že ste úžasnou tímovou hráčkou. A ešte niekoľko celkom jasných komplimentov, vďaka ktorým sa vznášate v oblakoch. Pritom sa na vás usmieval, po porade sa pristavil pri vašom stole a veselo ste sa zarozprávali… A vám viac netreba! Ste presvedčená, že sa mu páčite a tak sa púšťate do odvážnych plánov. Rande, možno hneď predĺžený víkend… Oči vám svietia ako žiarovky a neviete sa dočkať ďalšieho stretnutia.

Na firemnej akcii vás niekoľkokrát vyhľadal. Priniesol vám drink, pochválil vaše šaty, prehodil niekoľko veselých historiek. A o hodinku sa pristavil znova. Opäť so záujmom rozprával, pýtal sa na váš názor. Jemne sa dotkol vášho pleca, naznačil vám, aká ste sexi. Jeho pohľad bol veľavravný a vy ste ho rozlúštili. A potom ste za ním už prišli vy. S pohárom vína a pozvaním k vášmu stolu. Prechádzali ste sa po miestnosti ako pávica, ktorej sa podaril skvelý „úlovok“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #kolega #kompliment

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....