Nenechajte si čerstvú lásku znechutiť

Kamarátky sú single a vy ste si našla skvelého chlapa? To môže byť problém!

12.06.2014 17:00
Nová láska, starý scenár? Foto:
Užívajte si skvelé pocity z nového vzťahu.
debata

Možno sa aj po vašom boku nájdu „kamarátky“, ktoré sa nemôžu preniesť cez fakt, že ste si konečne našli chlapa, zatiaľ čo ony zostávajú single. A tak sa snažia na tom vašom nájsť čo najviac chýb a novú lásku vám znechutiť. Nedovoľte im to.

Ešte ho ani nepoznali a už mali vytvorený názor. „Chce ťa len využiť“, „Určite je ženatý“ či „To kde si splašila takého divného chlapa“. Podobné poznámky smerovali k vám od momentu, keď ste im šťastnú novinu zvestovali. Ostali ste zaskočená a nechápali ste. „Prečo ho ohovárajú, keď ho ani nepoznajú?“. Dôvod je jednoduchý. Možno závidia, možno sa boja, že vás stratia.

Ďalší „kameň úrazu“ nastal, keď ste kvôli nemu zrušili niekoľko stretnutí s nimi. Ani za svet nechceli pochopiť, že vaša láska je momentálne číslo jeden. Užívate si, že máte fajn chlapa a radosť zo vzájomného spoznávania sa nemá konca kraja. Veď je to prirodzené! Tak prečo by ste mali mať výčitky svedomia? Čas trávite s mužom, ktorého máte rada. Tak ako milión iných žien.

A je to tu! Prvé stretnutie s vašimi kamarátkami. A ako inak, nedopadlo práve najlepšie. Najskôr ho vyspovedali zo všetkých strán, až sa cítil trápne. Následne zostal trocha zaskočený a to bola opäť voda na ich mlyn. „Veď vôbec nie je zábavný“, „A prečo nič nehovoril“ či rovno „Nehodíte sa k sebe“. Vy ale hoďte tieto reči za hlavu. Ak je vám s ním dobre, buďte šťastná, že ste sa našli. A kamarátkam povedzte, že im želáte podobné šťatie, aké postretlo vás.

Nebojte sa, časom pochopia, že je vám s ním dobre a že naozaj pre vás nie sú už prioritou číslo jeden. Ale prejde ich to. Buďte k nim milá a ústretová, ale v žiadnom prípade sa nenechajte manipulovať. Dajte na svoje pocity, ktoré vám napovedia, ako sa zachovať. Lásku a jej prvé dotyky si naplno vychutnajte, už to nikdy nebude také krásne ako na začiatku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #single #závisť

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...