Farby, na ktoré sa oplatí staviť pri milovaní

Najkrajšia je farba pokožky nahej ženy. O tom netreba pochybovať.

11.06.2014 09:00
erotické farby - čierna - sex - zvádzanie Foto:
Čierna je farba panej noci, dominy, ktorá plieska bičom. Oblečie vás do kostýmu tej, ktorá velí.
debata

Sú však odtiene, ktoré k nej vedia dokonale zapasovať a dokonca u partnera vyvolať netradične vzrušujúce pocity. Pustite sa s nami do farebnej abecedy a staňte sa tak trochu dizajnérkami vášho sexuálneho života.

Červená

Jednotka v spálni, v kaviarni, na rande, ak chcete partnera poriadne pripraviť na horúce milovanie. Červená je jedna z najsilnejších erotických farieb. To vie zrejme každý, ale ide aj o umenie, ako ju použiť. Červený lak na nechtoch je erotická vyzývavosť, je dokonalý na romantické rande, počas ktorého partner bude neustále vedieť, že skončíte na plachte. Rúž je extrémne stimulačný a v červenej pripomína prekrvené pysky ohanbia. Preto je práca s perami pre muža tak dôležitá. No a spodná bielizeň? Tá v červenej farbe muža premení na kameň. (Teda aspoň jeho časť.) Ak stavíte na červené samodržky, ste tá, na ktorú bude spomínať aj keď bude sám…

Biela

Farba nevinnosti. Ako stvorená na milovanie s príchuťou romantiky. Netreba veľa, iba podčiarknuť na čo dnes máte chuť. V bielej farbe sa na vás partner rozhodne nevrhne, ale bude chodiť po špičkách. Je ideálna na hry keď chcete podčiarknuť emotívnosť a jemnosť ženy. Biela je vlajkou romantiky. Odmávajte s ňou radosti na vlne nežností. Biela farba je čistá a muži ju vnímajú ako niečo posvätné. Biela spodná bielizeň je znakom odovzdania sa. Využívajte ju vtedy, ak máte dostatok času a možnosť na výmenu energií medzi mužom a ženou. Je to farba, ktorá nás naladí na pomalé nežné milovanie.

Čierna

Odnepamäti je farbou elegancie a noblesy. V posteli nemá nič spoločné so smútkom. Je to farba nebezpečného čierneho pantera. Vhodná v prípade, že chcete nad partnerom ukázať svoju moc. Je to farba panej noci, dominy, ktorá plieska bičom. Oblečie vás do kostýmu tej, ktorá dnes velí. Kostýmy francúzskych slúžtičiek kombinujú bielu aj čiernu. Biela vyvoláva pocit podradenia až naivity, no čierna jasne dokazuje, kto má koho v moci. Toto striedanie protikladov mužov nesmierne vzrušuje, preto je takýto komplet extrémne obľúbený.

Purpurová

Je to farba mierne v úzadí. Zato však mocná a magická. V purpurovej sa stanete jemná, nežná, ale zároveň neprídete o moc ženy. Je to farba tmavá, dokonalá skôr na večer ako ráno. Je vhodná na príležitosti, keď chcete u muža vzbudzovať túžbu o niečo pomalšie ako pri červenej, ale dostatočne intenzívne. Je tou pravou k dvom deci vína a jemným dotykom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #neha #farba #vhodné farby

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....