Osloboďte sa od zničujúcej lásky

Je čas urobiť vážny krok. Pozbierajte všetku odvahu a vykročte!

11.06.2014 16:00
hádka, rozchod Foto:
Už neváhajte, čas beží.
debata (1)

Už neviete, ako ďalej? Ste vo vzťahu, ktorý má od ideálneho či aspoň pekného poriadne ďaleko, ale silu na to, povedať vášmu drahému „zbohom“, nemáte. No jasne vidíte, ako vás láska ničí a ubíja. Čo robiť v zložitej situácii?

Ak je to len trocha možné, zmiznite! A na dlho. Útek zo zlého vzťahu je často tým najlepším východiskom. Vybavte si stáž na univerzite v niektorej európskej či dokonca svetovej metropole. Skúste si nájsť prácu v zahraničí, ktorá by vás bavila. Alebo aspoň zamierte na dovolenku či k babke na dedinu. V každom prípade preč od muža, s ktorým nechcete byť ale do ktorého ste stále zaľúbená.

Ak spolu žijete a byt je váš, urobte krátky proces. Jeho veci zbaľte do kufra a pripravte mu ho na chodbu. Ak príde domov, pochopí, o čo ide. Konečne ste sa odhodlali! Zavolajte si na pomoc kamarátku a v žiadnom prípade sa nenechajte prehovárať na ďalší, tisíci pokus obnovy vášho „pokazeného“ vzťahu. Buďte konečne rázna! Ak žijete v jeho byte, dohodnite sa s kamarátkou či rodičmi. Potrebujete niekde prečkať najhoršie týždne, potom už bude lepšie a môžete bývať sama.

Nájdite si „spriaznenú“ dušu. Muža, ktorý by bol vaším kamarátom. Časom sa možno odhodláte na čosi viac, ale teraz to stačí. Ak sa vám chce nejaký muž priblížiť, dajte mu šancu. Vaše odchádzanie od chlapa, s ktorým žijete v zlom vzťahu, bude jednoduchšie. Potrebujete iba podporu, trocha odvahy a sebavedomia. A práve mužský kamarát vám to môže dať. V takýchto okamihoch dokážu byť muži oveľa nápomocnejší ako ženy. Aspoň to vyskúšajte.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #odvaha #vážny krok

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...