Muž v znamení blížencov potrebuje slobodu

Nikdy neviete, čo od neho čakať. Je nevypočítateľný! Aj vy si s podobným komentárom chytáte hlavu?

12.06.2014 13:00
debata
Blíženci. Polarity stále spolu. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Blíženci. Polarity stále spolu.

Vitajte v klube. Máte do činenia s mužom v znamení blížencov. Ak ho skutočne milujete, našli ste v ňom pravú lásku a nechcete, aby vám zdrhol, dajte mu čo najviac slobody. Bude vás za to milovať. Spočiatku sa dokonca tvárte, že ani spolu nechodíte. On nech bojuje, vy sa v tom vyžívajte a obaja budete spokojní. Pri blížencoch platí viac ako pri mužoch v iných znameniach „vyčkaj času ako hus klasu“. Verte tomu, že tento muž bude váš a on bude.

Astrológovia tiež upozorňujú ženy na to, že keď začnú chodiť alebo rovno žiť s blížencom, budú mať nie jedného, ale hneď dvoch mužov. Nie je to vtip. Muž v znamení blíženca má totiž dve tváre, veď sa to už popisuje v názve jeho znamenia. Títo dvaja muži, ktorí v blížencovi žijú, sú však úplne rozdielni.

Na čo sa teda určite pripravte: Váš blíženček bude mať rád ľudí. Grilovačky, koncert, veľké stretávky, do organizovania ktorých sa sám pustí… Bude od vás vyžadovať, aby ste mu robili spoločnosť. Pripravte sa aj na jeho náladovosť a na to, že názory a nápady mení ako ponožky. To, čo navrhne v jeden deň, už nemusí platiť na ďalší. Všetko pretrpte a potom budete oberať ovocie. Pretože čo blíženec naozaj neznáša, je, keď tlačíte na pílu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #blíženci

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...