Ešte stále vám nedal kľúče od bytu?

Považujete to za najväčšiu priepasť vo svojom vzťahu? Kľúče od jeho bytu – stále ich nenosíte v kabelke...

09.06.2014 16:00
kľúče, spoločné bývanie Foto:
Ilustračné foto.
debata

Každý vzťah je úplne iný a preto sa neporovnávajte. Žite len svoj vzťah a nevšímajte si ostatné. Pretože tí, čo majú to, čo chýba vám, zas určite nemajú to, s čím sa môžete chváliť vy. Preto si užívajte. Paniku začnite robiť až vo chvíli, kedy budete mať podozrenie. Dovtedy určité veci prehltnite.

“S kolegyňou sme si našli priateľov v jednom čase. Užívali sme si, ako nás na facebooku označili sa svoje priateľky. A potom sme si už vymieňali skúsenosti. Či už bol sex, či nás už predstavil rodičom,” začala rozprávanie 28-ročná Nataša. Sklamanie prišlo vo chvíli, keď zistila, že kolegyňa je už dávno predstavená mame. “U nás sme to ani nemali zatiaľ v pláne.”

Navyše, neskôr sa začala báť, aby priateľa nevyľakala. Tak potichu trpela. Aký veľký šok však zažila vo chvíli, keď zistila, že kolegyňa už v kabelke nosí dva zväzky kľúčov, pritom jeden bol priateľov. Čo to znamenalo? Istotu. Dôveru. Vyznanie lásky. “Veľmi som trpela. Môj priateľ mi svoje kľúče od bytu nechcel zatiaľ dať a ja som sa s tým nevedela vyrovnať. Dával mi tým najavo, že náš vzťah ešte nie je taký vážny. Inak som si to veru vysvetliť nemohla.”

Uspokojovala sa rôznymi článkami a knižkami o tom, aké sú medzi mužmi a ženami rozdiely. A uznala, že muž potrebuje svoj priestor. Určite dokonca viac, ako ho potrebuje žena. Tak mu ho dopriala. Dokonca sa prestala na určitý čas snažiť. A vyžadovala od neho, aby občas prišiel prespať on k nej. Ráno mu Nataša rozospatá podala kľúče od svojho bytu. Dodala, že sa jej to doma páčilo viac ako uňho, nech príde aj nabudúce.

“Až vtedy pochopil. No to trvalo!” Keď prišla nabudúce k nemu, mal vyupratované. Zistila to večer, keď si chcela zo skrinky vybrať svoje pyžamo. Takže jej došlo. Upratal všetko, čo súviselo s jeho minulosťou, aby náhodou neodhalila niečo, čo by radšej nemusela. Hanbil sa za ňou zaostávať, tak jej po večeri dal kľúče od bytu tiež. “Paradoxne, lepšie sme sa celé leto cítili u mňa na terase, kde sme organizovali aj grilovačky s priateľmi,” smeje sa dnes Nataša.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partnerský vzťah #kľúče od bytu

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....