Podviedol ma! Čo to znamená?

Katastrofa. Prvé slovo, čo sa objaví, keď žene zovrie krv v žilách. Je neverný, je skazený, nestačila som mu, je klamár.

07.06.2014 17:00
nevera - neverník - problém Foto:
Nevera má málokedy niečo spoločné s tým, že by ste partnera nepriťahovali, alebo nejaká iná vyhrala o prsia.
debata (2)

To všetko sú obvyklé scenáre odohrávajúce sa v tichých monológoch za sprievodu sĺz. Čo však v skutočnosti znamená, keď muž podvedie?

Nevera je zlom, ale nemusí zlomiť väz

Nevera sa stane. Tak ako sa stanú v živote všetky veci, čo sa jednoducho neodstanú. Je riešenie zbaliť si kufre, preškrtať minulosť, spáliť fotky aj mosty. Niekedy je to tá pravá cesta. Inokedy je však rozumnejšie sa postaviť k situácii čelom. Mnohé páry potvrdili, že nevera ich zachránila od celoživotného trápenia a uznali, že zachránila ich vzťah od živorenia. Ktorá cesta bude tá vaša záleží práve od toho, čo znamenalo, ak partner zahol do zakázanej zóny.

Nemal inú možnosť

Ľudská psychika je nevyspytateľná, no obvykle sa nič nedeje bez upozornenia. Extrémne riešenia v živote človeka, ako aj nevera sú obvykle posledným štádiom, ktorým partner deklaruje, že ste prehliadali jeho volanie o pomoc. Skúste po nevere prekopať základy vzťahu. Vyniesť smeti, ktoré ste zametali pod koberec a ku klamstvu nespokojnosti už nemusí nikdy prísť.

Je nenapraviteľný

Sú isté typy mužov, ktorí jednoducho nevedia odolať volaniu rodu. Ak nevidíte spory, nie sú žiadne možnosti ako vzťah vylepšiť a posunúť, všetko klape, ale partner sa nevie uspokojiť s jednou ženou na desiatky rokov, máte problém. Rozdeliť si cesty, alebo zvoliť voľný vzťah. Je čoraz modernejší, najmä u žien, ktoré vedia, že chlapa neprerobia.

Veľké dieťa

Nevera má málokedy niečo spoločné s tým, že by ste partnera nepriťahovali, alebo nejaká iná vyhrala o prsia. Ide o skúsenosti. Ako keď v detstve chlapci skúšali, aké je to prejsť na zakázané miesto. Preskúmať všetky zákutia rozkoší. Spoznať, či zakázané ovocie naozaj chutí. O tom je volanie nevery.

Prichádza kríza

Zrazu na muža príde pocit, že málo v živote stihol. Obvykle sa to týka mužov okolo päťdesiatky, ktorí chcú chytiť druhý dych života. Často končia s infarktom, pretože mladá partnerka to nie je iba sex vždy keď chcú, ale aj keď nevládzu. Nevera znamená jediné, že sa chceli nadýchnuť a byť šampiónom aj vo veku, keď už by mali mať iné priority ako tínedžeri.

Sex je slabý

Až 80% mužov sa uchýlilo k nevere z prostého dôvodu. Sexuálne sny, potreby a očakávania majú úplne iné ako ich partnerka. Naozaj sa nedá v tej posteli nič zmeniť aj keď po tom túži? Potom zmení vás.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #podvod #nevera #ako som na tom?

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...