Tajomstvá, ktoré vám bývalý nikdy nepovie

Už patria do minulosti. Stále ich tieň však dopadá na jeho myseľ.

01.06.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muž chce často sex ako so svojou bývalou.
debata

Ak si vezmete chlapa, pre ktorého nie ste prvá, tak si buďte istá, že si s ním do vzťahu ťaháte aj všetky ženy jeho doterajšieho života. Môže o nich hovoriť čo chce, aj tak o nich nepovie pravdu, ktorá nie je dvakrát príjemná.

Skutočný dôvod rozchodu

Povie všeličo, navymýšľa si aj hlúposti, je ochotný priznať chybu, ale za žiadnu cenu nerozpitve príčiny rozchodu naozaj dopodrobna. Mali by ste poznať mužské ego. Čím viac špiny nahádže na svoju predošlú partnerku, o to viac je vina na jeho strane. Ak je jedným z tých, čo miesto nadávok spomína radšej na jej pozitíva, vtedy to bola skutočná mrcha.

Chce sex ako s ňou

Neprizná, že neobvyklé polohy a nápady prináša práve preto, že jeho bývala sa s ním v posteli tak rada hrávala. Ono to nepríde hneď na začiatku, ani príliš skoro. Zato zrazu. Chce skúšať niečo nové, akoby náhle videl nový porno film. Je viac ako jasné, že si chce obnoviť s vami sexuálne skúsenosti z minulosti.

Stále ju miluje

Je to tak. Tvári sa ako ten, čo na všetko zabudol. Lenže pamätá si aj chvíle, ako s chalanmi na sídlisku obháňal baby a pamätá si aj na pekné chvíle s jeho frajerkou. Nikdy to neprizná, ale každá jeho bývalá je súčasťou jeho hlavy aj srdca. Môžete si byť istá, že sú obdobia, keď si na ne spomenie. Aj v čase kríz hodnotí, či by to s bývalou predsa nebolo lepšie. Samozrejme všetky vaše vlastnosti porovnáva s ich kladmi. Preto muži s veľkým počtom partneriek málokedy nachádzajú stabilné a šťastné vzťahy. Z takého množstva žien nedokážu už nájsť tú dokonalú.

Nenávidí ich súčasného chlapa

Povie, že mu je ľahostajný, ale v kútiku duše ho nenávidí. Aj bývalé partnerky sú stále tak trochu jeho teritórium. Najhoršie však je, že pozná aj kvality, nielen negatíva svojej bývalej. Má jasne pred očami, čo s ním robí v posteli, ako sa k nemu správa, ako mu dáva seba a svoje prejavy lásky. A toto ho vie často priviesť do skutočnej zúrivosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #minulosť #tajomstvo #bývalý partner

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...