Najprv sex až potom vzťah. Môže to fungovať?

Je to akoby sme si dali predjedlo miesto dezertu, alebo ide o prelomenie zaužívaných tabu?

30.05.2014 10:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak ste stretli svoj objekt v prítmí diskotéky, zmierte sa so spomienkou na jednu noc.
debata

Pred niekoľkými rokmi by sme sa červenali už len pri prečítaní nadpisu. Dnes sa však nad touto možnosťou reálne zamyslíme. Niekedy je vášeň silnejšia ako čokoľvek iné. Ráno však začíname uvažovať, či by sa to dalo zažiť znova a nebyť iba kamarátmi, ale dočkať sa aj úsmevu a raňajok do postele. Dá sa vybudovať vzťah, ako sa povie na dobrom orgazme?

Vzťah postavený na vášni a chémii

Mnoho žien sa ho bojí, pretože tá chémia a vášeň netrvajú večne a čoskoro začnú znižovať intenzitu. Báť sa netreba a lásky už vôbec nie. Ak vyprchá a nenájdete nič spoločné, prežijete pár mesiacov, na ktoré do smrti nezabudnete. Lenže ak vydržíte, pochopíte, že si môžete dať omnoho viac ako len dobrý sex. Zároveň však môže byť základom, na ktorom bude postavené všetko ostatné. Pretože rozdielny sexuálny apetít a predstavy stoja za kolapsom aj na oko ideálnych vzťahov a vy toto už budete mať dávno „rozdebatované“.

Rozdiely v randení

Či hrozí vzťah, alebo len jednorazovka sa dá vcelku dobre predpokladať. Ak ste stretli svoj objekt nečakane v prítmí diskotéky, vo vlastnom záujme sa zmierte radšej so spomienkou na jednu noc. Existujú však aj zaujímavejšie prípady. Niekde na pracovisku sa dlho obchádzate, alebo ste vyrastali v susedstve. Vaše telo kričí túžbou, keď ste sa konečne dostali na rande a zisťujete, že máte omnoho viac spoločného ako len vzájomný obdiv. Skončíte v posteli skôr, ako skončíte rande. Nemusí to byť vizitka , že ste ľahkou korisťou. Práve naopak, ukážete svoju vášnivú stránku, pre ktorú si vás partner bude chcieť nechať.

Riziko, že ste iba chuťovka

Možno ste si povedali, že náhodný sex skúsite iba tak z pasie, pre osvieženie milostného života. S rovnakým odhodlaním mohla k veci pristupovať aj polovička. V tom prípade ste ďalšia v poradí. Na žiadne zaláskované reči si nepotrpí. Lenže stále je tu pokušenie, že ste obaja vpadli do vášne spolu a sex nebol len osvieženie večera, ale prísľub, že by ste mohli prežiť aj omnoho viac, ako pár čísel. Ak ste si vymenili telefónne čísla, nečakajte príliš, no dúfať vám nikto nezakáže. Nestavajte si vzdušné zámky. Nikde viac neplatí, že kto počíta s najhorším, môže byť len príjemne prekvapený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vášeň #randenie #jednorázovka

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...