Prekvapivé veci, ktoré mužov vzrušujú

O tom, že v prípade vysokých podpätkov, krátkych sukienok, či samodržiacich pančúch pri sexuálnej stimulácii triafate do , už čvirikajú vrabce na strome.

29.05.2014 08:30
vzrušujúce oblečenie, šortky Foto:
Krátka sukňa je sexi, ale v tesnom závese sú mini šortky.
debata

Mužov však vzrušujú aj iné dôležité maličkosti. Viete vďaka nim razom navodiť vzrušujúcu atmosféru, príjemnú pohodu, vyburcovať ho k výkonom a zo seba spraviť dokonalú milenku. Spoznajte najvzrušujúcejšie netradičné stimuly.

Tričko bez podprsenky

Je absolútnym hitom v tom, čo muža vzrušuje. Niekedy viac ako sieťovaná košieľka za veľké peniaze. Hodí sa na väčšie aj menšie prsia. Je doslova čarovná. Základom je, aby vám spod látky vykukovali kopčeky bradaviek. Ak sa takto objavíte v obývačke, každý muž dá vašim prsiam prednosť aj pred hokejom.

Mini šortky

Krátka sukňa je sexi, ale už v tesnom závese sú mini šortky. Na rozdiel od sukničky, ktorá musí dávať tak trochu pozor, aby neodhalila príliš veľa, v prípade šortiek môžete ich dĺžku nastaviť až tak, aby ste ukázali aj začínajúce obliny zadku. Pôjde sa z toho zblázniť keď mu v nich budete variť obed.

Okuliare

Sú veľmi rozšíreným fetišom. Skúste si len tak jedny dať do tajnej skrinky erotických pomôcok. Môžu byť na jednom mieste s putami, či bičíkom. Sú príjemným spestrením erotických hier. Samozrejme ak okuliare nenosíte bežne. Aj v tomto prípade môžete staviť na výrazné rámy a dovoliť partnerovi, aby vám kvapkami lásky „zafarbil“ sklíčka.

Príbeh plný erotiky

Príprava na milovanie je chvíľa, keď sa rozhoduje, či to bude všetko zasa ako obvykle, alebo niečo úplne iné. Našpúľte pery, priblížte sa mu k uchu, ale miesto bežných vyznaní lásky a pozvania do postele budete tentoraz za mrchu, ktorá ho chce divoko. Tvrdo a špinavo. Farbisté predstavy o milovaní vykladajte slovníkom radodajnej devy. Ani nemusíte prikladať ruku na jeho lono. Erekciu si určite všimnete.

Výrazný mejkap

Ako máte spodnú bielizeň do práce, na doma aj do postele, tak si rozdeľte aj mejkap. Výrazný rúž, vďaka ktorému vaše pery budú priam svietiť, tomu nepovie žiadny muž nie. Už len bozky na telo ho vzrušia a nevadí, že mu budete musieť oprať košeľu. Aspoň viete, že to vzrušenie zažil s vami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mejkap #vzrušenie #vzrušujúce oblečenie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...