Žena v znamení blížencov: Dobrodružná a nevypočítateľná

Astrológovia vtipne o tejto dáme píšu: Ožeňte sa s ňou a budete mať doma hneď dve ženy.

27.05.2014 12:00
debata
Znamenie blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci, znamenie blížencov Znamenie blížencov.

Žena narodená v druhej polovici mája a v prvej júnovej to má totiž zapísané už vo svojom znamení. Blíženci, dvaja, čo sa k sebe “blížia”. Sú ale dvaja. Sú i ženy v znamení blížencov, ktoré tých tvárí majú viac. A to už môže byť pekný oriešok. Zvládnuť takúto osobu to nemá ťažké len jej muž. Aj ona sama si bude strpčovať život.

Aj preto, že sa v nej bije niekoľko pováh a tvárí, je neuveriteľne nevypočítateľná. Nikdy neviete, s čím u nej rátať. Žiaden muž asi neocení jej sarkazmus, v ktorom je majsterka znamení, pripisuje sa jej tiež bezcitnosť. Ak muž, ktorý o ňu bojuje, neskôr vytriezvie, skutočne si začne klásť veľa otázok. Jednou z nich bude, či túto ženu dokáže uživiť…

Zmätok je tiež slovo, ktoré ženu v znamení blížencov dostatočne vystihuje. Má ho v sebe a musí sa učiť s ním žiť. Aby sme na jej adresu utrúsili aj niečo pozitívne, muži, rovnako ako ženy, na tejto osôbke mimoriadne ocenia jej temperament, vďaka ktorému je výbornou spoločníčkou. Je vtipná a niet témy, v ktorej by sa neorientovala.

Keďže má viac polôh, dokáže na muža, ktorý by sa jej práve “hodil”, zahrať niektorú zo svojich hier. V hre gazdinka sa orientuje rovnako dobre ako v hre intelektuálka. Vie sa aj rozplakať, keď zistí, že by to zaúčinkovalo. Je výborná kamarátka, je za každú zábavu. Vždy nachystaná vyhovieť v čomkoľvek, vďaka jej úžasnej dobrodružnej povahe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #blíženci #znamenie blížencov

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...