Brzdí vás jeho nezáujem? Máte šancu!

Muži používajú nezáujem neraz ako taktiku na získanie a zvýšenie našej pozornosti, no zvykne to mať aj úplne opačný efekt.

25.05.2014 08:00
láska, vzťah, problém Foto:
Možno naozaj stratil záujem, možno to iba hrá.
debata

Hrdosť i opatrnosť ženy môže viesť k úplnému vytriezveniu a vycúvaniu z celej situácie. A to aj vtedy, keď je po uši zaľúbená. Ale vďaka tomuto postoju je muž v pasci!

Jemu nevyšla taktika, vám svitla nádej!

Možno naozaj stratil záujem, možno to iba hral, ale ak vám to otvorilo oči a rozhodli ste sa pre skrotenie akejkoľvek iniciatívy, situácia sa môže obrátiť. On čaká, že sa budete viac snažiť, že prejavíte svoje city, ale vy ho šokujete ignoráciou. Ak nie je účelová, ani neviete ako a dostávate ho do úzkych. On je zmätený, nevie, či ste naozaj taká výnimočná, že sa vymykáte zo všeobecných štatistík, alebo ste len skvelá herečka. Láka ho zistiť, čo je za tým, aká ste a vy si jeho zmenu správania určite všimnete.

Skúste staviť na pravdu

Raz vyjde taktika, inokedy zaberie zaľúbenie, ale málokto má odvahu upútať pozornosť úprimnosťou. Keď chceme druhého zaujať, väčšinou sa snažíme byť iní než v skutočnosti sme – lepší, milší, krajší, bezchybní. Ideálne však je ostať prirodzeným, držať sa pri zemi a vedieť odhadnúť, kedy by mal vzťah perspektívu. Dokázať si reálne predstaviť spojenie dvoch konkrétnych rozdielnych svetov a poznať svoje možnosti. Nepreceňovať sa, ani nepodceňovať a aj na toho druhého pozerať triezvymi očami.

Prirodzenosť na oboch stranách

O tom, či na nás ten druhý niečo nehrá, môžeme iba tušiť, ale o tom, čo sa deje v našom vnútri, vieme dosť (či už si to priznáme, alebo nie). Ak je úprimnosť na oboch stranách, je nám aspoň zrejmé na čom sme a nevadí, či to zaiskrí alebo nie. Riaďme sa inštinktmi a čas pomôže k tomu, aby vzťah-nevzťah mal nejaký význam pre oboch. Možno to pôjde do stratena, možno si nebudeme ľahostajní…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nezáujem

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...