Ako ho vytrestať? Tu je niekoľko tipov!

Naštval vás? Aký trest zaberá na nespratníkov?

27.05.2014 16:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Môžete ho vytrestať po svojom!
debata

Jana (vo vzťahu 3 roky)

Na môjho partnera platí, ak si niekoľko dní urobím večerný program podľa seba. Prvý večer idem von s kamarátkou, ďalší zájdem po práci s kolegami do baru, tretí si doprajem kozmetičku. Domov sa vrátim vždy dobre naladená a partnerovi nič nevysvetľujem. Ostane znepokojený a začne si ma doslova „ofukovať“.

Natália (vo vzťahu 8 rokov)

U mňa je to klasika, trestám ho tým, že ho ignorujem a nerozprávam sa s ním. Hoci priznávam, že je to aj veľký trest pre mňa, pretože som z toho domáceho mlčania nervózna. Ale vydržím to aj tak maximálne jeden večer. Iné formy trestu nemám.

Danka (v manželstve 12 rokov)

Môj muž neznáša scény. Je pokojný typ a takmer nikdy nezvyšuje hlas. Poriadne ho znervózni, ak začnem kričať. Keď „vyrobím“ scénu, je z toho úplne „rozhodený“, znervóznie a vie, že sa deje niečo vážne. Jednoducho, že prestrelil. Trvá to krátko, ale mne sa to zatiaľ vždy osvedčilo.

Laura (v manželstve 4 roky)

Jednoducho „vypadnem“ z domu a keďže máme dvojročného syna, viete si predstaviť, čo to pre manžela znamená – prebaliť, okúpať, nakŕmiť, uspať. Tieto veci väčšinou robíme spoločne, ale keď to nechám na ňom, zdá sa mu to náročné. Ale nech! Aspoň zistí, čo všetko robím pre rodinu a on si to neváži. Keď sa vrátim následne domov, je krotký a poslušný ako baránok.

Monika (vo vzťahu 7 rokov)

Kúpim si naozaj sexi bielizeň a už ho v nej čakám. Nechám si na sebe záležať. Nič nehovorím, ani sa nehádam, len sa prechádzam po byte a robím klasické domáce veci. Samozrejme, že partner dostane chuť na sex. A ja ho vytrestám tým, že ho jednoducho iba nalákam a potom idem spať. Len nech sa trápi a rozmýšľa!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #trest #hádka #pomsta

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...