Miesta, na ktorých sa môžete s nových chlapom lepšie spoznať

Zvolíte klasiku či niečo netradičnejšie? Je len na vás, kde sa budete s vaším novým objavom stretávať.

21.05.2014 12:00
kolieskové korčule Foto:
Prečo spoločne nevyrazť na kolieskové korčule?
debata

Chcete ho bližšie spoznať, porozprávať sa… Jednoducho zistiť, čo je vlastne zač. Na prvý pohľad sympatický muž má o vás záujem. Takže ste na dobrej ceste. Tu je niekoľko tipov, kde sa môžete stretnúť alebo čo-to spolu prežiť, aby ste sa bližšie spoznali:

Bar: Malý príjemný bar, v ktorom ste už niekedy boli a cítili ste sa príjemne. Nemala by v ňom hrať hlasná hudba, aby ste sa dobre počuli a neboli nervózni z hučiacich decibelov. Objednajte si overené drinky, s alkoholom veľmi neexperimentujte, aby ste to „neprešvihli“.

Kino či divadlo: Rande môžete odštartovať práve na mieste, kde prežijete nejaký spoločný zážitok. Navyše, budete sedieť blízko seba a to medzi vami spôsobí príjemné vibrácie. Po filme máte okamžite spoločnú tému na rozhovor, od ktorej sa potom môžete dostať ľahšie ďalej.

Jeho kuchyňa: Ak vás pozve na večeru k nemu domov, neodmietnite. Je to romantické a z jeho strany veľmi pozorné. Navyše, od začiatku hrá s otvorenými kartami práve pretože vám ukazuje, kde žije. Pozor! Nedajte mu pocítiť, že hneď počas prvej návštevy ostanete uňho aj cez noc. Po večeri rýchlo vyrazte priamo do postele. Ale vlastnej.

Prechádzka so psom: Ak máte vy alebo on domáceho miláčika, môže to byť skvelé spoznávanie sa. Takáto prechádzka navyše môže trvať o čosi dlhšie ako posedenie v bare, na to by ste mali byť pripravená. Na čerstvom vzduchu, v obklopení stromov, sa nebudete cítiť stiesnene a neistota rýchlo vyprchá. Ak sa bude hľadať téma na konverzáciu ťažšie, vždy sa môžete zamerať práve na vášho spoločníka z ríše zvierat.

Šport: Prečo nie? Ak obaja milujete napríklad tenis, vyrazte si rovno zmerať sily na kurt. Otestujete jeho výkonnosť a po zápase, plní endorfínov, môžete pokračovať v príjemnom rande. Téma šport môže ľudí zblížiť, ak ste obaja aktívni, nie je dôvod takýto typ rande odmietnuť. Podobne príjemný môže byť výlet na bicykloch či kolieskových korčuliach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #les #šport #bar

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...