Čaká vás kompromis. Vy k nemu či on k vám?

Vo vašom vzťahu nastal čas na riešenie vážnej otázky. Prisťahuje sa on k vám alebo pôjdete vy k nemu?

21.05.2014 17:30
sťahovanie, spoločné bývanie Foto:
Aj sťahovať sa môžete postupne.
debata

Ste z jedného mesta, vzťah vám klape ako hodinky a máte z toho veľkú radosť. Doteraz ste k nemu chodievali venčiť psa. Ako to bude vyzerať, ak sa k nemu budete musieť prisťahovať? Spočiatku testujte. Keď uňho ležíte v posteli, predstavujte si, ako by to bolo, keby ste v tom byte bývali. Kam by ste si ukladali veci? Čo by ste v ňom menili? Aké by boli vaše, povedzme ranné rituály?

To isté spravte aj so svojim bytom. Predstavujte si, ako komfortne by sa váš priateľ u vás cítil a zvažujte, najskôr sama pre seba, čo by bolo pre vás výhodnejšie. Štatistika vraví, že menej ochotný býva muž – radšej by ostal u seba, čo je logické. Zrejme má aj väčší byt a pocit, že si prichýli k sebe princeznú, na ktorú dlhšie čakal, je na mieste. Ak to takto vo vašom vzťahu vyzerá, nebojujte príliš.

Tešte sa do nového bytu. Ak vám však tento nápad predostrie, príďte opatrne. Hrajte skromnú ženu a nechávajte si otvorené zadné vrátka. Určite si k nemu neprineste hneď aj knihy, ale sťahujte sa postupne. Najlepšie dokonca bude, ak sa mu do života „aplikujete“ skutočne postupne. Jedna noc, dve noci, týždeň…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sťahovanie #spoločné bývanie

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...