Prečo je masturbácia (občas) lepšia ako sex

Nejde o recesiu, ale priznania žien, ktoré uznali, že sex je síce to najlepšie, čo sa dá s chlapmi robiť, ale vedia si poradiť aj bez nich.

16.05.2014 09:30
sex, intimity, erotika Foto:
Každá žena by mala spoznať v prvom rade sama seba.
debata

Niekedy naozaj omnoho efektívnejšie ako s partnerom. Existujú momenty, keď je sex len šedou myškou v porovnaní s dobrou masturbáciou.

Ste samostatná

Masturbáciou získavate životnú istotu. Dôjde vám, že jednoducho nepotrebujete pri sebe muža, ak chcete, aby vám bolo dobre. Nehovoríme, že stále, nehovoríme, že už nikdy, ale masturbácia často pomôže prekonať obdobie fyzickej vyprahnutosti medzi vzťahmi.

Keď parter nevládze

Lepšie ako kriesiť partnerovu erekciu je zájsť si prstami potichu do rozkroku. Sú na to dva dôvody. Chuť a zápal pri milovaní sú to najžiadostivejšie. Ak chýbajú, o orgazme sa vám aj tak môže iba snívať. Sama seba ale v štichu nenecháte.

Rýchle uvoľnenie

Nehovoríme o percentách, ale o absolútnej istote. Každá žena sa vie doviesť k vyvrcholeniu skôr, ako sa to podarí aj zdatnému mužovi. Niekedy je skrátka chuť na uvoľnenie a orgazmus okamžitá. Čakať sa neoplatí. Tento návod aplikujú najmä ženy počas skúškového obdobia či stresových situácií, kde by to bolo s chlapom nadlho a ony vedia, aká je tá správna cesta.

Chuť spoznať sa

Každá žena by mala spoznať v prvom rade sama seba. Reakcie svojho tela, erotogénych zón aj vagíny. Aby následne vedela partnerovi podať pomocnú ruku. Spoznávať samú seba je omnoho efektívnejšie pri masturbácii ako počas súlože. Kto staví na edukatívne sebaukájanie, nemôže spraviť krok vedľa.

Chcete byť iba sama pre seba

Sex je vždy nielen o prijímaní, ale aj o dávaní. Nastanú situácie, v ktorých nemáte chuť na nič iné iba trochu koncentrovaného orgazmu. Poprosiť partnera znamená opäť sa prispôsobovať. Túžba byť iba tak sama so sebou a dobrými pocitmi je dôvod, pre ktorý si mnoho žien objedná tajný balíček zo sexshopu na dobierku.

Počas svojich dní

Menštruácia je obdobie, počas ktorého u mnohých žien stúpa chuť na milovanie. Na druhej strane nemusíte mať práve potešenie z prania krvavých obliečok. Lenže samej v kúpeľni to skrátka ide ženám celkom odruky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #masturbácia #uspokojovanie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...