Máte doma pokojného macka? Dávajte si naňho pozor!

Z vášho drahého sála pokoj a vyrovnanosť? A vám to prekáža?

13.05.2014 16:00
Nuda v posteli? Raz-dva ju porazíte Foto:
Pokoj nemusí znamenať nudu vo vzťahu.
debata

Málo uznania či vzrušenia si muž kompenzuje mimo domu. Iste, vo vašich očiach je to váš „macko“, o ktorého sa musíte starať. Nikdy nemal žiadne prehnané ambície, krásou sa takisto nevymyká zo šedého priemeru. Zvykol si na život bez väčších či menších zakolísaní. Čo sa ale stane v momente, keď sa na takéhoto chlapa z čista jasna usmeje šťastie v podobe peknej ženy, ktorá oňho prejaví záujem? Je zle…

Váš milučký a prítulný domased sa vám začne meniť pred očami. Zrazu je z neho chlap plný entuziazmu, nadšenia a životnej sily. Fíha, netušíte, čo sa s ním stalo. Až jedného pekného dňa vyjde s pravdou von. Ale to už býva neskoro.

Aby ste takémuto scenáru predišli, obchádzajte si aj vášho „macka“. Vlejte mu z času na čas do žíl nový život, impulz, od ktorého by sa mohol „odpichnúť“. Nepodľahnite milnému presvedčeniu, že bude váš navždy, nech by sa stalo čokoľvek. Pravda môže byť celkom iná.

A možno ani nie je taký pasívny, len vy ho tak vnímate. Nikam spolu nechodíte a tak sa jeho jedinou zábavkou stalo vylihovanie doma pred televízorom. Ale, čo vy viete… Možno si v práci vynahradí nudu doma. Je z neho zábavný a spoločenský „týpek“, ktorý má v kolektíve svoje pevné miesto. A jedného dňa môže práve do jeho pracovného kolektívu zavítať nová posila… Kolegyňa, ktorej sa ten váš „macko“ zapáči.

Je vám s vaším drahým dobre? Zvykli ste si na jeho kľud, na jeho večnú prítomnosť vo vašom živote? Tak si ho treba strážiť. Neberte jeho prítomnosť vo vašom živote ako samozrejmú a niekedy až otravnú. Skôr sa snažte prežívať vaše dni menej nudne, viac dobrodružne. Ukážte mu, že ho beriete takého, aký je a že ho máte rada. Veľmi. Nedovoľte inej, aby vám „macka“ uchmatla a pretvorila si ho na svoj obraz. A vám zostanú iba oči pre plač. Až neskoro si totiž uvedomíte, že život s ním nebol nudný, ale pokojný a plný istoty. A práve to vám neskôr môže chýbať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #nevera #pokoj

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...