Čo muži naozaj chcú na prvom rande? Budete prekvapená!

Koľko stretnutí sú ochotní muži absolvovať, než dôjde na sex?

12.05.2014 00:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Ako je to s mužmi a ženami na prvom rande?
debata

Internetová zoznamka AYI.com analyzovala viac ako 35 000 odpovedí na otázku: „Koľko spoločných rande treba zvládnuť, než dôjde na prvý sex?“. A ako dopadlo porovnanie mužov a žien pri tejto otázke? Podľa výsledkov prieskumu 37 percent mužov chce počkať na jedno až dve rande, než si užijú s dotyčnou sex. U žien to bolo iné. 35 percent z nich čaká šesť a viac stretnutí, než dôjde na prvý sex.

A hoci mužom sa akosi automaticky prisudzuje fakt, že sexuálna príťažlivosť je pre nich na prvom rande najpodstatnejšia, nie je to tak. Výskum to potvrdil.

Analýza až 40 000 odpovedí na otázku: „Čo vás najviac zaujíma na prvom rande?“ dopadla nasledovne. 56 percent mužov a 63 percent žien uviedlo, že emocionálna kompatibilita je pre nich na prvom rande dôležitejšia než sexuálna príťažlivosť, otázka viery či finančná situácia.

27 percent mužov postavilo sexuálnu príťažlivosť hneď na druhé miesto, no na rovnakú priečku ju zaradilo len 7 percent žien. Finančnú situáciu partnera uviedlo ako dôležitú na prvom rande len 2 percentá mužov a tri percentá žien.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #financie #emócie #analýza

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...