5 dôvodov, prečo pri sexe nezhasínať!

Máme to akosi v krvi. Pred milovaním zatiahneme závesy a zhasneme svetlo.

08.05.2014 11:08
sex, vzťah, intimity Foto:
Menej ostýchavosti zasa sľubuje viac rozkoše.
debata

Chyba, ktorá môže definitívne pochovať váš sexuálny život. Nikto nevie, kde sa vzala povera, že len v prítmí prekvitá sexuálna aktivita. Sex v absolútnej tme je jedným zo spestrení sexuálneho života, nie však každodenná rutina.

Viac vzrušenia

Stačí tak málo, aby bol sex zrazu krajší. Nechať rozsvietené svetlo. To je všetko? Pýtajú sa ženy, ktoré čítajú erotické recepty v časopisoch, tajne pokukujú po sexshope a nových erotických hračkách. Nič z toho nespraví pre vzrušenie a krásu milovania viac, ako obyčajná rozsvietená lampa. Vidieť nahé telo, vzrušené a otvorené hrám nenechá nikoho chladného. Či už máte na sebe posledný výkrik posteľnej módy, alebo ste „iba“ nahá…

Menej ostychu

Čím častejšie budete pred sebou nahí, tým menej hanby medzi vami bude. Menej ostýchavosti zasa sľubuje viac rozkoše. O tomto hovoria slávne knihy sexu. Len čo milenci odhodia aj posledné stopy hanby, dostanú svoj sex na omnoho vyššiu úroveň. Kedy vystúpite z priemernosti na skutočný piedestál rozkoší a necháte počas milovanie svietiť?

Vyššia aktivita

Keďže opadne strach, ostych aj hanba, vaše telo na to rýchlo zareaguje. Mimochodom ide aj o fyziku. Pri zhasnutom svetle sa v našom tele automaticky vytvárajú hormóny spánku, ktoré nás upokojujú. Svetlo nás prebúdza a nenechá nikoho z dvojice „spať“ počas sexu.

Viac potešenia

Sex je do veľkej miery vizuálnou záležitosťou. Navyše každá žena chce, aby bola pre partnera tou najkrajšou na svete. Žiadnemu mužovi pri nahej žene nevadilo, ak nemá miery z almanachu dokonalostí. Ide o krivky, bradavky, erotické línie a tvary. Svetlo dokonale prežiari jeho radosť zo ženského tela. Milovanie bude úplne inej úrovne, ak sa nebude milovať v pozícii slepého.

Oddanosť jeden druhému

Nikdy neviete, čo sa odohráva v hlave vášho partnera, ak je zhasnuté a ledva vás vidí. Erekcii a rozkoši treba rozhodne pomáhať celý priebeh súlože. Pri zhasnutom svetle partner nemá k dispozícii lákavé podnety vášho tela a tak musí prísť na rad fantázia. Je len málo pravdepodobné, že v nej práve vy budete hrať prvé husle. Veď prečo aj keď, keď vy ste mu pôžitok pred očami doslova a do písmena zhasli. Radšej nechajte svietiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #ostych #vzrušenie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...