Priveľký či primalý? Ako riešiť problém s jeho mužskou pýchou?

Tajomstvá o tom, akou mužskou pýchou a výkonom sa môže pochváliť ten ktorý partner, milenec či nebodaj manžel si niektoré ženy medzi sebou povedia.

06.05.2014 08:30
penis - ako vnímať penis Foto:
Mužská pýcha môže znamenať pre niektoré dámy aj problém...
debata

Zväčša ide o klasické debaty o orgazme, o tom, či strávil dosť času pri predohre, ako zvládol vniknutie a či je pri milovaní aktívny, alebo nechá väčšinu práce na partnerku. Ale čo ak je problém vážnejší – nie je to len vtipná príhoda. Zahľadeli ste sa do chlapa a potom ste odrazu zistili, že v posteli je problém. Dá sa to vôbec vyriešiť?

Priveľký penis

Vagína síce má schopnosť rozťahovania sa, ale pri niektorých exemplároch už ani to nestačí. Niektoré ženy sa pri partneroch s väčším penisom sťažujú na bolesť, orgazmus nezažijú a tento akt býva často nepríjemný aj ich polovičke.

Radiť v tomto prípade nie je jednoduché. Ak si chcete intímne aktivity užiť čo najviac, musíte sa obmedziť na konkrétne polohy a uhly vniknutia. Napríklad je ideálna poloha, keď si na chlapa sadnete a regulujete hĺbku vniknutia. Riešením je aj spôsob, keď si muž chytí penis pri koreni a rukou tak zabráni hlbokému vniknutiu. To však veľa pánov nemá v láske. Určite sa vyhýbajte polohe zozadu, vtedy penis vniká najhlbšie.

Primalý penis

Opačným problémom je, ak ste začali randiť s partnerom, ktorého mužstvo zostalo ukrátené o centimetre. Hoci obľúbená veta znie, že aj „s malým gašparkom sa dá hrať veľké divadlo“, mnoho žien dokáže primalý penis odradiť od vzťahu. Alebo obmedzia sexuálne kontakty s partnerom, hoci s ním zostávajú.

Sexuálna stimulácia sa však aj pri malých veľkostiach dá dosiahnuť intenzívnymi krúživými pohybmi stehennej a panvovej oblasti partnera v klasickej misonárskej polohe. Či to bude stačiť, uvidíte sama.

„Vykrivený“ penis

Takmer žiaden mužský „nástroj“ nestojí krásne rovno. Menšie ohyby sú skrátka súčasťou mužskej pýchy v pohotovosti – či už smerom doprava, nahor alebo aj nadol a podobne. Väčšina žien s tým nemá problém, ale pokojne sa môže stať, že ohyb penisu vníma partnerka vo svojom vnútri neprirodzene. Namiesto stimulácie je skôr vyrušujúci, ba niekedy môže byť aj boľavý.

V takom prípade sa nedá inak len skúšať polohy, v ktorých sa uhol vniknutia penisu prispôsobí čo najviac tvaru vagíny a pre ženu je príjemný. Poloha zboku môže byť pre vás riešením, opäť môžete skúsiť aj samoreguláciu pohybu pri pohybe zhora. Je to o experimentovaní. Určite by ste nemali opomínať ani pomôcky ako lubrikant.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #sex #penis #mužská pýcha

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...