Dieťa v znamení býka: Máločo ho vyvedie z miery

Tešte sa. Astrológovia vravia, že s dieťaťom v znamení býka nie je toľko problémov, ako s inými deťmi.

06.05.2014 12:00
debata
Slečna v znamení Býka. Foto: SHUTTERSTOCK
býk, znamenie býk Slečna v znamení Býka.

Typická býčia charakteristická črta je tvrdohlavosť. Má ju už pravdaže aj malý býk. Ale s výchovou malého býka bude odhliadnuc od toho veľa radosti. Dieťa narodené v druhej polovici apríla a v prvej májovej je totiž veľmi prítulné a rado sa pestuje.

Malý býk má veľa sily a chuti športovať. Možno sa nebudete vedieť rozhodnúť, ktorý zo športov mu pôjde najľahšie. Vynikať bude hneď aj v troch naraz. Reč je o chlapcoch. Dievča narodené v znamení býka bude veľmi poriadkumilovné a ženské – najradšej zo všetkého sa bude hrať s bábikami na mamičku.

Ak si potrebujete častejšie ako občas vyložiť nohy a oddýchnuť si, prípadne pospať, býk je pre vás dieťa ako stvorené. Od prírody je to príjemné a pokojné znamenie, ktoré sa nedá ľahko vyviesť z miery. Čo poteší úplne každého rodiča, je takmer vylúčené, že dieťa v znamení býka bude arogantné.

Podobne ako tvrdohlavý baran, ani býk nemá rád rozkaz a ak ho rodič do niečoho nelogicky núti. Ak si nájdete cestu, ako býka presvedčiť o tom, aby robil to, čo práve chcete alebo potrebujete, musíte si vymyslieť, ako to zdôvodníte tak, aby to prijal. A to už je cesta k vášmu bezproblémovému životu, o ktorom snívate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #býk #pokoj #tvrdohlavosť #znamenie býk

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...