K lepšiemu orgazmu cez elixír lásky

Čáry, máry, fuk a prežijete krajší orgazmus ako kedykoľvek pred tým. Bosoráctva bokom!

04.05.2014 17:00
sexuálne polohy, ktoré za to stoja Foto:
Orgazmu sa nikdy neprejeme. Práve naopak, v tomto prípade s jedlom nerastie len chuť, ale aj dávky potešenia.
debata

Plnohodnotnejšie, lepšie a intenzívnejšie vyvrcholenie, milovanie aj nežnosti zažijete s tým správnym elixírom lásky. Zamilovanie robí z milovania skutočný zážitok, úplne odlišný od mechanických pohybov pri rutinnej súloži. Ako však zamilovanie docieliť aj vo vzťahu, ktorý má už ako sa vraví najlepšie roky za sebou?

Lepšia erekcia, viac potešenia

Zamilovanie má vplyv na oboch partnerov. Nie je to len jednostranná hra. Muž v stave zamilovanosti akoby pojedol zásobu viagry. Preto sa často v strednom veku snažia oživiť svoju sexuálnu akčnosť práve hľadaním novej lásky. S ňou prežívajú dokonalý sex, dokonalú rozkoš, dokonalý orgazmus a pochopiteľne aj mužnosť je dokonalá. Ide o hormóny, ktoré sa vylučujú pri zamilovaní. Ženy prežívajú dokonalé šťastie už len spojením pier. Zamilovanie je recept nielen na úspešný vzťah, ale aj sex.

Prečo je to také dobré?

Kladiete si otázku, prečo zamilovaní ľudia neriešia polohy, ani kostýmčeky, nič okrem toho, že chcú byť spolu a čo najčastejšie sa milujú? Majú v tele hormóny, ktoré sú v tom správnom cykle. Zamilovanie totiž plodí dobrý sex a dobrý sex vďaka vylúčeniu oxytocínu a hormónov šťastia podnecuje pocit zblíženia a spolupatričnosti dvojice. Viac ako čokoľvek iné kvalitný a pravidelný sex podporuje zamilovanosť a tá prežívanie lepšieho orgazmu. Tento začarovaný kruh lásky však netreba pretrhnúť. Naspať sa doňho naskakuje už príliš ťažko.

Čím viac orgazmov, tým lepšie

Orgazmu sa nikdy neprejeme. Práve naopak, v tomto prípade s jedlom nerastie len chuť, ale aj dávky potešenia. Oxytocín sa vyplavuje práve pri orgazme a tak čím viac vyvrcholenia, tým viac hormónov vám bude kolovať v krvi. Každým jedným orgazmom si vytvárate predpoklady na ďalšie a krajšie vyvrcholenie. Skúste s partnerom pravidelné milovanie a zistíte, že všetko sa mení k lepšiemu. Od zážitkov v posteli až po vylepšenie komunikácie a celkovej klímy vzťahu. Nebudete sa stačiť čudovať, čo sa to deje. K lepšiemu vzťahu aj orgazmu vám pritom domohol ten najlepší elixír lásky. Zamilovanosť, ktorú sex podnecuje, udržiava a zároveň aj vyžaduje.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #orgazmus #elixír lásky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...