Žena v znamení býka by aj randila najradšej doma

Muž v akomkoľvek znamení stretne túto ženu rád. Bude sa mu rátať, že ona je naozaj stopercentnou, hrdou ženou.

30.04.2014 12:00
debata (1)
Žena v znamení býka. Foto: SHUTTERSTOCK
býk Žena v znamení býka.

Ale ona musí na tohto muža ukázať prstom, vybrať si ho. Získa si ju podľa astrológov práve ten muž, ktorý nič nepredstiera a nehrá sa na nič z toho, čo nie je. Ale pozor, žena v znamení býka nie je pomstychtivá ani zákerná. Druhým len tak neubližuje, radšej sa im vyhne, ak sú jej nesympatickí alebo cíti, že by jej mohli škodiť.

Za to, aká je jedinečná a dobrá, čaká veľa späť. Chce mať oddaného muža, ktorý si ju bude vážiť. Ak sa nájde muž, ktorému robí dobre, ak naňho žena žiarli, ten by sa mal radšej žene v znamení býka vyhnúť. Ona pre takéto výstrelky nemá pochopenie. Musela by asi vidieť neveru „v priamom prenose“, aby začala uvažovať nad tým, že zrejme žije vo vzťahu, z ktorého by sa patrilo vycúvať.

Kto chce teda na túto dámu urobiť dojem, mal by byť čo „najozajstnejší“. Ona má naozaj rada všetko živé. Ako darček najviac zo všetkého ocení živý kvet a prirodzeného muža. A v jej predstave to nie je iba fráza. Býk kladie dôraz na domov, musí sa v ňom cítiť mimoriadne príjemne, na tom stavia. Urobí jej radosť, ak si muža svojich snov bude môcť pozvať na večeru, predviesť mu svoje kulinárske umenie a predviesť mu svoju kuchyňu, v ktorej vyvára dobrôtky.

Vôňa pečeného chleba alebo slnkom vysušenej periny patria k jej najobľúbenejším vôňam. Sú ozajstnejšie ako ozajstné a také vždy žena v znamení býka uprednostňuje.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #domov #vôňa #znamenie býk

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...