Príbeh: Stále je čo vysvetľovať

Buď má dve deti z prvého manželstva, nezarába dosť peňazí, je príliš introvertný, málo aktívny... Stále je čo vysvetľovať.

01.05.2014 17:00
Anketa: Aký je podľa vás ideálny vekový rozdiel? Foto:
Ideálny muž neexistuje...
debata

Katarína mala pocit, že svojich frajerov neustále obhajuje. Jej rodičom sa totiž nepáčil ani jeden. „Prvý chlapec, ktorého som si priviedla domov, bol podľa názoru mojich rodičov, "príliš nevzdelaný“, lebo bol „len“ policajt. Ja som študovala medicínu a vymysleli si, že to nestačí. Bol to môj prvý partner, tak sa im ho podarilo odo mňa odohnať. Po rokoch som, žiaľ, zistila, že ho stále milujem. Už bol zadaný. Mal ženu právničku, vôbec pri nej netrpel, naopak, bol vynikajúci manžel."

Druhý Katarínin frajer už vonkoncom nestál za zmienku. Nebol len nevzdelaný, ale dostal sa aj do zlej partie. „Sama som pochopila, že to nemá budúcnosť. Ale nikdy som si nevyčítala tie zabité roky s ním, pretože zrejme som to mala prežiť, asi som takú skúsenosť potrebovala,“ vysvetlila.

Hovorí sa do tretice všetko dobré, a hoci pre rodičov by to vyznelo ironicky, u nej platilo, že to nakoniec konečne vyšlo. „Môj priateľ mal jednu chybičku krásy. Všetko v tom vzťahu fungovalo ako hodinky, len mal o dvadsať rokov viac ako ja. A to som už nemusela vysvetľovať len rodičom, ale aj všetkým priateľom a kolegom. Bolo to veľmi otravné,“ skonštatovala.

U Tibora našla všetko, čo potrebovala. Mali spoločné záujmy, sex nemal chýb, spolu športovali, okamžite sa vyrovnala aj s jeho dcérou v jej veku. „Vek bol obrovský mínus, ale uvedomila som si, že asi každý niečo potrebuje "vysvetľovať“, bez toho sa asi žiaden vzťah nezaobíde."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vekový rozdiel

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...