Zažite najintímnejšie erotické pohyby

Sex je o vášni, sympatiách, nehe, ale predovšetkým aktívnom pohybe.

28.04.2014 08:30
erotika - Valentín - Foto:
Okrem klasickej plejády pohybov, ktoré sú jednoducho dané niekde hlboko v našej ľudskej podstate, existuje aj nadstavba.
debata

Mať kvalitný sex a pritom ležať ako suchý konár sa jednoducho vylučuje. Okrem klasickej plejády pohybov, ktoré sú jednoducho dané niekde hlboko v našej ľudskej podstate, existuje aj nadstavba. Pohyby vycibrené nie na plodenie, ale na čistú extrakciu rozkoše. Poďte ich spoznať.

Pohyb baletky

Baletky mužov nepriťahujú len pre špičkovú a zvodnú postavu. Je to pohyb, ktorý ich privádza k rozkoši. Balet nemusia, to je pravda, no pohyb baletky pri milovaní vie partnerov dokonale rozvášniť. Ide o polohu v stoji. Už preto je atraktívna a vybočuje z bežného rámca. Držíte sa celý čas v náručí, akoby ste tancovali labutie jazero. Svoju nohu oviniete okolo partnerovho pása a necháte, aby do vás pomaly vkĺzol. Pri tejto polohe viete využiť nielen pohyb dnu a von, ale aj do boku, čo splní očakávania z netradičnej rozkoše.

Láskavé objatie

Na tento pohyb sa najlepšie pripravíte z klasickej misionárskej polohy. To je skvelé, pretože nepotrebujete žiadne špeciálne fyzické vlohy. Z klasiky však zdvihnete nohy o niečo viac, aby ste sa dokázali dotknúť partnerovho zadku chodidlami. Práve nimi viete ešte viac zatlačiť, keď partner do vás vnikne. Alebo ho jemne pohladkajte. Takto zažijete úplne nový pohyb pri polohe, v ktorej ste si nemysleli, že ešte niečo môžete s partnerom objaviť.

Erotický brušný tanec

Posaďte sa partnerovi do lona ako obvykle, ale pohyb, ten bude tentoraz o niečom inom, ako iba jazdecké hore a dole. Skúste hlboko dosadnúť a točiť panvou. Na partnerovom lone si zatancujete skutočný brušný tanec vášne.

Dráždenie v inom rytme

Stačí si miesto chrbta ľahnúť na bok a uvidíte zmenu. Pohyb partnera bude úplne iný. Najprv opatrný pohyb, pri ktorom pocítite okamžitú zmenu. Navyše v tejto pozícii vám môže intímne láskať ako klitoris, tak prsia aj zadok svojimi rukami. Nezahoďte túto možnosť zažiť niečo nové.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #pohyb #erotika #poloha #náboj

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...