Ideál krásy podľa muža - viete, ako vyzerá?

Prsia ako Pamela Anderson, tvárička ako Scarlett Johansson a chtivosť ako Miley Cyrus?

26.04.2014 14:00
žena, kráska, zdravie Foto:
Ako by mal vyzerať krásy podľa muža?
debata

Omyl takáto kombinácia možno niektorých mužov priťahuje, ale o skutočných sympatiách k žene to nič nehovorí. Rovnako ako si muži neberú častejšie za manželky brunetky iba preto, že ich je viac ako blondín. Čo teda hľadajú muži vo svojich ideálnych?

Iskra vášne

Nevedia to definovať, no tie najkrajšie oči pre muža nemajú jasnú farbu, ale svetlú iskru. Muži hľadajú ženy podľa jedinej šablóny, aby sa im oči jednoducho smiali. Šancu uspieť v súboji o partnera majú iba tie, ktorých očká sú usmiate a nielen oči, ale aj pery. Optimisticky naladené ženy majú úplne iný šarm a vizáž v tvári, aj keď nemajú práve nasadený hollywoodsky úsmev. Sviežosť a optimizmus sa jednoducho prejavujú aj navonok a muži to vedia oceniť.

Miery

Z ktorých sa mužom skutočne točí hlava? Milujú bacuľky, aj štíhle. Pochvaľujú si prsia do ruky aj tie malé, vedia sa zamilovať do veľkých. Zmätenie v otázke mier je preto značné. Ak chcete byť pre partnera ideálnou, odložte centimetre a depresie. Vôbec nevadí, ak ste sa práve vychýlili od povestnej trojice 90 – 60 – 90. Muži milujú miery, ktoré viete dostať do jeho zorného uhla a ako sa hovorí, predať mu ich.

Dobré, či zlé dievča?

Zlí chlapi, rovnako ako zlé dievčatá sú skutočne atraktívne. Lenže každodenný život je iná káva ako lacný flirt. Všetky tie vyzývavé ženy, ktoré vpochodujú do baru, obchodu, či reštaurácie priam vyžarujúce sexuálnu atraktivitu, sú pre prvú signálnu najlákavejšie. Ideál krásy to však nie je. Pre muža je najkrajšie, ak žena naznačí iba svoje tajomstvá a to podstatné si nechá iba pre vyvoleného partnera. To je pre nich ideál krásy. Žena, ktorá rozihrá ich fantáziu a uspokojí až po tom, ako im s telom dá aj srdce.

Do vnútornej krásy sa nezamilujú, ale..

Je to len mýtus, že vnútorná krása preváži aj telesné nedostatky. Ničím takým sa nenechajte zmiasť. Mužov v prvom rade zaujíma krása tela. Len s malým dodatkom. Najkrajšia je pre nich originálna. Muži majú jednoducho špecifické postoje ku kráse. Všetkým sa im páči Ferrari, ale nakoniec si auto vyberú podľa vlastných preferencií. Vnútorná výbava je už len bonusom a tak to je aj so ženou. Majú predstavy o originalite a krásnej atraktivite. Niektorým viac ulahodia pevnejšie stehná, iným malá ritka. Každá žena môže byť dokonale krásna, len treba nájsť toho pravého muža.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #duša #ideál krásy #ako má vyzerať #podoba

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...