Koniec hier, je čas sa usadiť

Ako zistíte, že váš drahý je pripravený sa usadiť?

28.04.2014 17:30
láska, milovať sa, vzťah Foto:
Váš vzťah je skvelý.
debata
  • Rád sa s vami rozpráva o budúcnosti. Robí veľmi konkrétne plány na týždeň, mesiac či rok dopredu.

*

  • Cíti sa vyrovnane a komfortne po vašom boku. Má pocit, že toho v živote už vyskúšal dosť, hry ho nebavia, chce istotu a vašu lásku. A to všetko vám dáva najavo.

*

  • Je so svojím životom spokojný. Má prácu, ktorá ho baví a poskytuje mu toľko financií, koľko potrebuje. Je pripravený sa o niekoho starať, má radosť z toho, že vám môže zabezpečiť emocionálne aj finančné istoty.

*

  • Všetky jeho vzťahy minulosti sú uzatvorené. Nemá potrebu sa stretávať s bývalými priateľkami, ani nič riešiť. Vlastne preňho neexistujú. Ste len vy a všetko, čo bolo, je dávno pochované.

*

  • Nemá problém, ak strávite uňho doma týždeň či dva. Považuje to za prirodzenú a automatickú vec. Aj on sa u vás cíti ako doma, pomáha pri domácich prácach, nenechá sa iba „obskakovať“. Dáva vám najavo, že sa naňho dá spoľahnúť a vie pomáhať so všetkým, s čím treba.

*

  • Chce byť s vami, ste preňho vždy číslo jeden v jeho programe. Záťahy s kamarátmi sa menia na príjemné posedenia, na ktoré pozýva aj vás. Postupne vás zoznamuje s ľuďmi, ktorí sú v jeho živote dôležití a vymýšľa spoločné aktivity, aby ste sa spriatelili. Ráta s vami a preto chce, aby ste sa s nimi cítili dobre.

*

  • Snaží sa zapôsobiť na vašich priateľov aj rodinu. Veľmi mu záleží, aby vás nesklamal. Nikdy sa nevyhovára, keď ho pozvete k vašim rodičom na obed, začína to brať ako prirodzenú súčasť vášho spoločného života.
debata chyba
Viac na túto tému: #partner #budúcnosť #usadiť sa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...