Chcete zdravý vzťah? Toto sú multivitamíny lásky!

Výživové doplnky a vitamíny sú bežnou súčasťou nášho jedálnička.

22.04.2014 17:00
sex pod holým nebom - outdoor sex Foto:
Milovanie bez predsudkov? Možno aj pod holým nebom v prírode, ak o tom snívate jeden či druhý.
debata

Vitalitu, energiu a dlhovekosť však potrebujú aj vzťahy. Preto je z času na čas potrebné dodať láske „vitamín C“, ktorý opäť ozdraví všetko, čo sa „vírusmi“ nedorozumení a každodennosti oslabilo.

Večer pre seba

Bez ohľadu na to, či máte deti, more práce, alebo aktuálne vám pri splátkach hypotéky nevychádza na reštauráciu, je potrebné spraviť si večer pre seba. Možno aj len tak pri televízii. Stačí raz za mesiac, ale bude to vás. O vašich želaniach, rozhovore, kontakte, pohladení. Robte čo máte radi, bez ohľadu na okolitý svet a povinnosti. Raz do mesiaca, to je vitamín, ktorý dokáže vo vašom vzťahu udržať lásku, o ktorej sa vraví, že sa po roku vytratí.

Hra

Erotiku bokom. Možno poznáte tvrdenie, že v každom chlapovi sa skrýva dieťa. Napriek tomu, že to je statný štyridsiatnik, alebo jednoducho chalan, ktorý našiel svoj prvý vážny vzťah. Chlieb a hry bolo zasa základom civilizácie. Preto sa spolu zahrajte. Logické, alebo stolové hry. Je množstvo hier od kartových až po kockové, ktoré dokážu naplniť radosťou aj dospelých ľudí. Zdravá súťaživosť, radosť z víťazstiev aj prehier. Páry, ktoré spolu vytrvajú sa radi hrajú a nielen v posteli a s deťmi.

Drobné prekvapenia

Maličkosť na narodeniny, Vianoce, meniny. Takto to nefunguje. Prakticky to robia všetci, aj to z povinnosti. Malá tyčinka, obľúbený časopis, niečo, čo ho poteší. Chutný cukrík, alebo nejaký zdravý vitamínový koktail. Toto sú prekvapenia, ktoré rozdúchajú lásku. Ide o minimálne investície vzhľadom k tomu, čo zo vzťahu dostanete naspäť.

Milovanie bez predsudkov

Sex je tak dôležitou súčasťou vzťahu, že ho nemožno vynechať. Ak máte rituály, ktoré platia a ostatné sú tabu, potrebujete akútny sexuálny multivitamín. Nechajte partnera predstaviť vám jeho túžby a vy sa skúste do nich trochu trafiť. Tak isto aj partner rád naplní výzvy a vzťah bude živý a vášnivý, keď bude plný emócií prameniacich z uspokojenia sexuálnych potrieb. To je vitamín, bez ktorého žiadny vzťah na dlhovekosť pomýšľať nemôže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #vzrušenie #vitamín lásky #ako osviežiť vzťah

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...