Pracuje v ženskom kolektíve a vy žiarlite

Príšerná predstava - je obklopený ženami a vy nie ste pri tom.

13.04.2014 17:00
pracovný tím, spolupráca Foto:
Preskúmajte terén, v ktorom sa váš partner pohybuje celý deň.
debata

Vôbec nemyslíte na to, že sa tam pracuje, vidíte iba jeho, cudzie krásky a flirt všade kam sa pohne. Skôr, než urobíte nejakú hlúposť a zbytočne zničíte vzťah, bežte sa presvedčiť, ako to v skutočnosti vyzerá.

Nahoďte sa a preskúmajte terén

Buďte nenápadná so svojím zámerom, pôsobte prirodzene a spokojne. K tomu vám pomôže mať deň pred takou prepadovkou dobrý partnerský sex a pri prepade nasadiť peknú masku. Pre drahého by bolo ideálne, ak by vedel, že sa za ním chystáte, ale urobte tak ako cítite.

Dobrá zámienka

Vyzeralo by fajn a vierohodne, keby ste si vymysleli nejakú príjemnú zámienku, pre ktorú chcete mrknúť na územie, čo vám nedá spávať. Napríklad, že máte voľnejší deň a chcete s drahým vybehnúť na obed, tak mu prídete naproti, alebo mu ho rovno prineste. Prípadne „zaspievajte takú“, že si s ním chcete skočiť v rámci obedňajšej pauzy pozrieť novinky do bytu, o ktorých sníva i on. Ak to bude niečo iného rangu – napríklad auto či motorka, zaplesá, ale nemusí vám to „zožrať“.

Nepokúšajte sa ho za každú cenu nachytať

Verte, že na pracovisku zbadáte hlavne unudené tváre, ktoré možno ožijú len vďaka vášmu náletu. A ak sa tam aj mihne atraktívnejšia bytosť, neznamená to automaticky, že sa chce ulakomiť práve na toho vášho. Možno majú dokonca napätý vzťah a neznášajú sa. Podstatné je, aby osadenstvo videlo, že máte normálne partnerstvo a vás osobne vnímalo s rešpektom. Ak sa však prejavíte ako nejaká stíhačka a poriadna fúria, budete na smiech a o to viac sa možno budú tie unudené tváre točiť okolo neho. Nenapomáhajte situácii, ktorej sa chcete vyhnúť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #žiarlivosť

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...