Činnosti, ktoré sú po milovaní tabu

Láskanie, sex, vyvrcholenie. Čo ďalej? Romantická noc by nemala byť zažehnaná tým, že sa usmejete a rozídete.

13.04.2014 08:00
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Ak sa otočíte chrbtom, vytlačíte z postele potešenie byť vzájomne spojený.
debata

Na milovaní je najkrajší pocit doznievania rozkoše. Toto finále je potrebné vychutnávať naplno a nekaziť ho činnosťami, ktoré vám vezmú potešenie na počkanie. Vyvarujte sa nevhodných aktivít a užívajte si ešte dlho po tom, ako zaznie spálňou posledný orgazmický vzdych.

Nie je treba veľa

Na vychutnávanie radosti z intímneho spojenia, doznievania nehy a pocitov po milovaní nie je potrebné veľa. Nemusíte robiť nič. Všetko nechať iba plynúť a prijímať rozkoše. O sexuálnej energii hovoria staré knihy aj state Kamasútry. Nechajte rezonovať milovanie. Držte sa za ruky, ostaňte pritúlení, alebo iba vychutnávajte pocit, ktorý vaše telo napĺňa. Je však dobré vyhnúť sa činnostiam, ktoré jemnú energiu sexuality nesmierne rýchlo vyženú.

Umývanie

Ste spotení, zadýchaní a červení v tvári. Nie ste v posilňovni, aby ste okamžite po skončení „opakovaní“ bežali do sprchy. S partnerom ste teraz skutočne otvorení. S nikým iným by to nebolo príjemné. Zrazu majú zmysel aj kropaje potu aj spotené telo. Okamihy, ktoré možno zažiť len s tým, koho naozaj milujete. Chémia tiel funguje len pri láske, pri náhodnom sexe ju nehľadajte. Neštartujte preto do kúpeľne. Zmyjete tým ducha milovania a spláchnete ho do odtoku. Radšej sa priviňte jeden k druhému.

Neobracajte sa chrbtom

Ak existuje niečo horšie ako beh do sprchy, je to otáčanie sa chrbtom. Túto činnosť neospravedlní ani fakt, že ste unavená a práve ste si našli ideálnu polohu na spanie. Ak sa k partnerovi otočíte chrbtom, vytlačíte z postele jeho potešenie byť s vami spojený. Ide o reč tela, ktorá naznačuje odmietanie a hoci to tak byť nemusí, niektoré asociácie sú v našich mysliach zakorenené príliš hlboko na to, aby sme ich menili. Po milovaní si vychutnávajte chvíle tvárou v tvár, aj keď so zatvorenými očami.

Rozhovor

Vhupnúť zo vzdychania priamo do rozpravy o budúcnosti, alebo nebodaj o nepríjemných témach znamená pokaziť všetko, o čo ste sa snažili. Milovanie tak dostane nepríjemnú pachuť, hoci mohlo byť uspokojenie na oboch stranách. Milé úsmevy, príjemné slová, rozmaznávanie nemôžu nahradiť otázky alebo okamžité preladenie z eufórie k pragmatickým rozhovorom. Tým nielenže vyprchá intímna chvíľa porozumenia, ale zarábate si na problematickú budúcnosť. Na milovanie sa budete tešiť menej a menej a vyprchá aj radosť z neho. Ostanú vám len pragmatické rozhovory.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #intimity #milovanie #vyvrcholenie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...