Diagnóza: Neverník. Nenechajte sa obalamutiť

Neverníci sú istá kategória mužov, ktorí dookola skúšajú to isté. Ich taktika je priehľadná, len nemôžete byť priveľmi očarená.

15.04.2014 15:30
sexi chlap Foto:
So ženami to jednoducho vie.
debata

Skutočnosť, že je notorický neverník, nemá napísané na čele. A tak vás pomerne ľahko dostane do svojich sietí a vám potom nezostane iné, len oči pre plač. Čo majú neverníci spoločné? Isté znaky vám môžu napovedať, že ste natrafili práve na chlapa z tejto sorty:

Je váš nový chlap extrémne pozorný? Galantný a šarmantný a dokáže si za okamžik získať všetky ženy v okolí? Nemá problém s nimi komunikovať, osloviť ich ani byť vtipný. Je vycvičený, ženy sú jeho koníčkom a on sa s nimi iba pohráva. A keď si jednu vyberie, aj ju dostane.

V posteli je skvelý. Má toľko skúseností, že o tom radšej ani nechcite vedieť. Nikam sa neponáhľa, vie počkať na správnu chvíľu, dokáže vás skutočne rozpáliť. A vy ho potom chcete stále a stále. A tak mu dáte do rúk silnú zbraň a on si s vami môže robiť, čo sa mu zachce. A aj si robí.

Má veľa povinností. Je stále v jednom kole a čas s ním je extrémne vzácny. Keď mu voláte, málokedy zodvihne na prvý šup, najmä vo večerných hodinách. Potom sa ozve s nejakou milou výhovorkou a vy ste z neho opäť celá „preč“.

Jeho kamaráti sa na vás zvláštne usmievajú. Prečo? Lebo ste jedna z mnohých, ďalšia kráska na jeho zozname. Poznajú ho a vedia, čo vás čaká, nech sa snažíte, ako chcete. A ich priateľky majú občas pichľavú poznámku smerom k vášmu partnerovi, do partie vás veľmi neberú.

Jeho mobil je pre neho skutočným miláčikom. Nepustí ho z ruky, stráži ho ako oko v hlave. Ak mu zvoní v čase, keď je s vami, zvyčajne hovor nezodvihne. Zrejme je na druhej strane nejaká iná, ktorej pred časom zlomil srdce a ona sa pokúša mu to pekne vytmaviť.

Je sebavedomý, možno až priveľmi. Jeho vystupovanie je vždy sebaisté, bez zaváhaní. Dobre si uvedomuje, akú má na ženy moc a sem-tam ju aj využije. Je milý na neznáme ženy v okolí, vždy vás z toho pichne pri srdci.

Vie sa vynájsť v každej situácii. V klamstvách je vytrénovaný a na menšie „trapasy“ pripravený. Vždy nájde vhodné slová, ktorými vás „uchlácholí“, keď je zle. Vašou jedinou možnosťou, ako ho usvedčiť z nevery je moment, keď ho pristihnete s inou zoči-voči. Inak ho k priznaniu neprinútite. Jeho heslom je totiž klamať, kým sa dá.

debata chyba
Viac na túto tému: #klamstvo #ošiaľ #neverník

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...