Ako zistíte, že má vážny záujem?

Srdce vám búši a v hlave máte jedinú otázku: Myslí to so mnou vážne?

14.04.2014 14:00
rande, láska Foto:
Už sa vám dostal pod kožu?
debata

Začiatok vzťahu… Vášnivý, no predsa opatrný. Vy len tušíte, na čom ste. Myslí to vážne? Ste len rozptýlením? Budete spolu navždy?

Tieto maličkosti vám môžu prezradiť, či sa pokúša na vás naozaj zapôsobiť:

Pozve vás k sebe na večeru

A nie len takú obyčajnú. Na jej príprave si nechá skutočne záležať. Zistí, aké jedlo by vám spravilo radosť, starostlivo vyberie recept a pustí sa do práce. Keď prídete, očarí vás krásne prestretý stôl a samozrejme, úžasná pochúťka, na ktorej si dal nesmierne záležať.

Snaží sa vyzerať k svetu

Nespustíte z neho oči. Je naozaj sexi! A dáva vám jasne najavo, že to robí výlučne pre vás. Chce, aby ste ho ocenili, keď už nie slovami, aspoň obdivným pohľadom. A dá si záležať aj na výbere vône, len aby vás očaril. Milé, však?

Ak mu niečo hovoríte, naozaj počúva

Dáva vám pocit, že je tu výlučne pre vás. Počúva všetko, čo mu hovoríte, nechá vás, neskáče do reči. Nad vašimi slovami sa zamýšľa, pýta sa, zaujíma sa. Chce o vás vedieť všetko. Na druhej strane nemá problém odpovedať na vaše otázky, je otvorený a nič sa nesnaží „zahovoriť“.

Je neustále po ruke

Nemusíte ho o nič prosiť. Ak máte s niečím problém, okamžite zasiahne. Vybaví, zariadi. je naňho spoľahnutie a robí to pre vás s radosťou. Typicky mužské veci už môžete nechať naňho, považuje to za samozrejmosť. Patríte predsa k sebe, nie?

Prekvapí vás, hoci maličkosťou

Na rande vám prinesie milý darček, len tak, aby videl vašu radosť. Chce vás rozveseliť, vidieť šťastnú. Je to znamenie, že na vás myslí aj cez deň, keď je v práci. Má vás plnú hlavu a tak mu to aj vyhovuje.

Nič preňho nie je náročné

Žije s ľahkosťou. Je do vás zamilovaný a to mu dáva krídla. Vidíte na ňom, že je šťastný. Nesťažuje sa na prácu, otravného šéfa ani na vysokú hypotéku. Má pocit, že s vami je jeho život absolútne skvelý a chcel by to tak mať navždy. Je vo skvelej nálade a tá sa prenáša aj na vás.

Chce byť s vami

Zrazu je všetko v jeho živote na druhej koľaji. Chce byť s vami vždy, keď má voľno. Zanedbáva kamarátov aj rodinu. Sú to jedinečné chvíle začiatku vážneho vzťahu. Je to práve on, kto vymýšľa spoločný program a kto sa stará o to, aby ste sa spolu nenudili.

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #začiatok #opojenie #znamenia

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...