Najlepší milenci podľa zverokruhu

Astrológovia sa zaoberajú zhodou partnerov a ich budúcnosťou. Dnes si však máte možnosť vyveštiť milenca svojich snov.

06.04.2014 08:00
sex, milenec, vzťah Foto:
Viete ktorí muži sa v oblasti sexuality narodili pod šťastnou hviezdou?
debata

Ani vo hviezdach totiž nie je napísané, že s tým, kto bude vašim posteľným kráľom, prežijete život ako z rozprávky. K dobrému sexu však niekedy netreba pristupovať s otázkami o zmysle života. Preto je dobré poznať aj tých, ktorí sa v oblasti sexuality jednoducho narodili pod šťastnou hviezdou.

Škorpión

Je o nich všeobecne známe, že patria k najvýkonnejším sexuálnym partnerom. Majú neuveriteľný sexepíl aj sexuálnu výdrž. Hviezdy ich vyzbrojili atraktivitou a vynikajúcou výdržou. Muži v znamení škorpióna jednoducho akoby mali sex v krvi. Jedinou nevýhodou je, že niekedy v záujme sexuality vedia byť prelietaví. Čo sa ale týka intenzity a vášne, len veľmi ťažko nájdete konkurenciu. Dokonca sa hovorí, že kto sa nemiloval so škorpiónom, ako by sa ani nemiloval.

Lev

Charizmatický, podmanivý a milujúci. Dokáže prežívať dlhé a rozpaľujúce predohry. Lev je vo svojom znamení znamenitý milenec pre všetky, ktoré túžia po mužovi silnom nielen svalmi, ale aj charakterom. Takým, čo ich doslova v posteli zvalcuje svojou mužnosťou. Charizmu muža totiž netvorí len veľkosť jeho prirodzenia, ale celková osobnosť, ktorú lev jednoducho má. Nie nadarmo sa hovorí, že lev je kráľom zvierat. Toto znamenie vás jednoducho v sexe dokonale ovládne.

Rak

Žiadny spiatočník, ale skutočne horlivý milovník sexuality. Raci sú vášniví a najlepší sex s nimi je na vrchole zamilovanosti. Sú to oddaní romantici. Stará škola, alebo ak chcete, tak jednoducho džentlmeni. S nimi je milovanie ako podľa predlohy o vysnívanom mužovi. Stačí ho skúsiť a nikdy viac nezabudnúť.

Vodnár

Musíte ho zažiť v posteli. Ten prílev kreativity mnoho žien dokáže jednoducho dostať do pravého vytrženia. Nie je to milenec na jedno použitie. S vodnárom je obvykle aj obyčajný misionár zakaždým iný. Patria k vzletným znameniam a preto vzlietnu až do vysokých výšin. Samozrejme, spolu s vami. Nechajte sa uniesť milostným apetítom vodnárov. Sú nápadití, prekvapiví a milujú experimenty. Samozrejme, nehodia sa pre ženy, ktoré vnímajú milovanie ako ležanie na chrbte s nohami v ostrom uhle. Pre všetky ostatné je však milenec priam dokonalý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #zverokruh #astrológia

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...