Predohra ako nikdy pred tým

Čo robiť, keď dotyky, bozky a túlenie sú obohrané ako letné hity od Britney Spears? Je čas spestriť si úvod do milovania.

05.04.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nechajte sa strhnúť spoznávaním tela poslepiačky.
debata

Dodať mu atraktivitu, aby bolo opäť o niečo viac príťažlivejšie. Pretože najdôležitejším sexuálnym orgánom stále ostáva hlava. Tešiť sa na milostné chvíle s partnerom od prvého bozku je nesmierne dôležité. Predohra preto rozhoduje o všetkom, čo sa odohrá v posteli. (Alebo kdekoľvek inde).

Prekvapenie

Zviazané oči sú filmové klišé. Rovnako ako romantická hudba. No poďme s pravdou na bubon. Koľko ráz ste tento filmový trik skúsili doma v spálni? Málokto iba raz. Takže pekne po poriadku. Zaviažte oči partnerovi a spôsobujte mu rozkoš. Perami, prstami, dotykmi a neskôr si nechajte zaviazať oči vy. Je dobré, ak partnerovi ukážete cestu k slasti. Rád ju napodobní. Nechajte sa strhnúť spoznávaním tela poslepiačky. Dobrá hudba iba uvoľní energiu, ktorá vo vás prúdi. A predohra sa stane hrou.

Opustite hranice reality

Milujete sa doma? Nevešajte hlavu, robí to až 90% párov. Tí zvyšní sú študenti, náhodné lásky a štatisti. Vyskúšajte však predohru niekde inde. Nemusí sa skončiť sexom. Vedeli ste, že efekt z dobrej predohry vaše telo pripraví na milovanie aj o niekoľko hodín? Skúste si predohru v obchodnom dome, v kine, v práci. Nájdite si desať – pätnásť minút s partnerom na láskanie, dotyky, bozky. Nemusíte sa odhaľovať. Prečo majú puberťáci lepši sex ako ich rodičia? Pretože vedia využívať lavičky v parku, sedadlá v autobuse a ich láska a neha kypí všade, kde to len trochu ide. Prečo ste zabudli, aké to bolo krásne? Slnko a teplé dni len prajú tomu, aby ste načreli do krajšej predohry.

Studený štart

Dobrá predohra sa ako predohra vôbec nezačína. Je to intenzívne vyvolávanie sexuálnej energie, no stojí za to. Vyzlečte sa a to celkom nečakane. Pri sledovaní televízie, alebo počas obednej siesty. Rozhodnite sa, že nebudete v domácom oblečení. Vyzlečte sa každý sám a ľahnite si k sebe. Dotýkajte sa, hladkajte. Nesnažte sa o vzrušenie, Doprajte si čas, vnímajte nahotu jeden druhého. Dotyky nahej pokožky, jej splývanie. Sústreďte sa na to, čo vo vás nahota vyvoláva. Môžete si ľahnúť na seba, vedľa seba, túliť sa, rozprávať a láskať. Nechajte čas plynúť a medzi vami sa vytvorí erotický náboj, vďaka ktorému bude milovanie ako jedna krásna romantická báseň. Pritom sa všetko začalo iba nahotou a jej vnímaním, zintenzívnením a prežívaním. Pretože často sa na jej moc zabúda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #predohra

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...