Ste sama? Možno je za tým závisť

Aj muži dokážu závidieť a dokonca aj svojej partnerke.

07.04.2014 17:40
žena, krása, pleť, vlasy Foto:
Ste výnimočná a taký by mal byť aj váš partner.
debata

A nejde o závisť zo strany žien, ale mužov. Zvláštne? V dnešnej dobe ani nie. Ak ste krásna, úspešná a obľúbená k tomu, máte problém. Zostávate sama. Mnoho žien, o ktorých by ste nikdy nepovedali, že sa doma utápajú samotou, sú naozaj výstavné kusy. A nejde len o ich krásu. Majú zmysel pre humor a v spoločnosti kohokoľvek sa vedia prejaviť. Poznajú svoju cenu, silné stránky a tak nemajú dôvod skrývať sa kdesi v kúte. A hoci sú komunikatívne a s mužmi si rozumejú, do vzťahu sa s nimi pustí málokto.

Krásna a šikovná žena nastavuje zrkadlo svojmu najbližšiemu okoliu. I keď začne s niekým žiť, muž, ktorý si zakladá na svojej šikovnosti, nemusí uniesť, že v ich dvojici je to on, kto ťahá za kratší koniec. Pritom ona mu to nedáva nijako najavo. Nevyťahuje pred ním peňaženku ani mu neukazuje každý mesiac výplatnú pásku s celkom slušnou sumou. Neprezentuje svoje úspechy medzi dverami ani na posedení s kamarátmi. Nepoúča ho, ani nekomanduje. No úspech a spokojnosť z nej jednoducho vyžarujú. A zatiaľ, čo jej partner sa snaží, ako môže, len aby nezaostal, jej to ide samo. Prirodzený talent sa nezaprie…

Podobne je to aj s jej výzorom. Žiari a oslňuje bez toho, aby na tom nejako významne pracovala. Iste, stará sa o seba, cvičí, keď má čas, ale je to charizma, ktorou vytŕča z davu. Ak sa po jej boku objaví iba trošku ješitný muž a touto vlastnosťou sa vyznačujú takmer všetci, nastáva problém. To on bol zvyknutý, že všetci obdivovali jeho vypracované telo či sexi úsmev. No je to práve ona, kto ho odstrčil na vedľajšiu koľaj. V spoločnosti už nie je tým najzaujímavejším „prvkom“ on, ale jeho partnerka. A žiarlivosť pichá čoraz nástojčivejšie. A tak sa časom začne obzerať po inej, ktorá by patrila skôr do kategórie „obyčajné dievča“.

Ak patríte do tejto kategórie žien, máte to s hľadaním partnera o čosi ťažšie. Ale samozrejme, nemusíte byť odsúdená na večnú samotu. Hľadajte si naozaj takého muža, ktorý má rebríček hodnôt už stály, nepotrebuje súpera ale partnerku a tú akceptuje so všetkými výhodami. Od začiatku vzťahu buďte sama sebou, nezatajujte, čo robíte ani za koľko, ak na to príde reč. Predstavte mu priateľov, pozvite ho do svojho života. Otvorte mu dvere dokorán, aby vedel, do čoho ide. Ak je sám so sebou spokojný a nepotrebuje neustále prezentovať, čo vie a dokáže, môže to „klapnúť“.

debata chyba
Viac na túto tému: #závisť #kráska #šikovnosť

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...