Vezmite milenke tromfy z rúk!

Nenechajte sa milenkou zneistiť a zatlačiť do kúta! Konajte

04.04.2014 11:00
žena, kráska, zdravie Foto:
Aj vy dokážete byť sexi ako milenka.
debata

Čo robia milenky inak ako zákonné partnerky? Čím sú pre mužov také vzrušujúce, že kvôli nim podvádzajú, klamú a správajú sa ako blázni? Vezmite im ich tromfy z rúk. Správať sa ako milenka dokážete aj vy.

Milenky vedia, že o muža s niekým bojujú, v podstate ho kradnú inej žene. A tak sa snažia. Zatiaľ, čo vy partnera beriete ako každodennú a občas poriadne nudnú súčasť vášho života, ony mu neustále dokazujú, že je pre nich výnimočný. Úžasný, vtipný, šikovný, krásny a ešte milión ďalších prívlastkov. Samozrejme, ani milenky nebudú takéto večne, ale rozhodne chcú vydržať aspoň do momentu, než si on uvedomí, že mu je vlastne s vami zle a túži byť niekde inde. Ale tak to dopadnúť vôbec nemusí.

Kým je milenecký vzťah na začiatku, milenky hýria radosťou, optimizmom a samými lichôtkami. Váš drahý, ubitý domácim stereotypom a večnými výčitkami ich berie ako príjemnú oázu, vítanú zmenu šíriacu okolo seba dobrú náladu. Ukradnite im túto výhodu! Veď aj vy ste kedysi boli pre vášho drahého tým veselým dievčaťom, ktoré sa stále smialo a nad problémami iba mávlo rukou. Ukážte mu vašu bezstarostnú tvár, možno je to prvý krok, ako ho „ukradnúť“ milenke.

On vás berie ako nemennú súčasť života. Ste tu, nech sa stane čokoľvek. Žiadna neistota mu nehrozí, neustále mu to dávate najavo. A čo takto spôsobiť mu menší šok? Kedy naposledy ste prišli domov po polnoci, v dobrej nálade, možno s ružou v ruke? Len nech aj jeho trocha pichne pri srdci a vidí, že nie ste žiadna chuderka odkázaná na jeho pozornosť. Zmeňte účes, kúpte si nové šaty, ak si to môžete dovoliť, mali by byť aspoň trocha sexi. Zmeňte sa mu pred očami. A uvidíte, aké otázky mu začnú víriť hlavou. Aj neistota mužov láka.

Iste, milenky vzbudzujú túžbu, opojenie. Je s nimi krásne, lebo jediné, čo riešia, je túžba a sex. Tajomná žena od nich spočiatku nič nechce, len ponúka. Vášeň, ktorá doma chýba. Sex s vami dokonale pozná a ani ho nedokáže prekvapiť. A práve tajomstvo a príchuť nepoznaného ho priťahuje. Ale na vášnivú ženu sa dokážete zmeniť aj vy. Chce to trocha odvahy, experimentu a na chuť niečoho nového. To ho dokáže nalákať. Ste lepšia ako milenka a toho sa držte.

Nech už muži lovia kdekoľvek a milenky sa všemožne snažia, pocit kľudného domova si cenia. Neurobte mu zo života peklo, pretože tým ho okamžite nasmerujete inam. Rozhodnite sa, či oňho chcete bojovať a podľa toho sa zariaďte. Ponúknite mu pocit, že patrí práve k vám, je doma vždy vítaný a očakávaný. To mu milenka poskytnúť nedokáže.

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #milenka #BOJ

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...