Vzťahovej optimistke sa v láske darí. Prečo?

Zmeňte utrápený pohľad na váš vzťah kým nie je neskoro!

03.04.2014 15:00
láska, žena, šťastie Foto:
Hlavné je mať dobrú náladu.
debata

Iste, o utrápenú ženu s večne uplakanými očami muž postupne stratí záujem. Ale to platí aj naopak. Ak ste však žena, ktorá aj vo vzťahu vidí skôr jeho pozitíva a na negatíva sa zbytočne a často nezameriava, máte body k dobru. A ak takouto optimistkou nie ste, tak si rýchlo jej pohľad na vzťah osvojte. Muž to veľmi rýchlo ocení.

Ten váš sa stále nechce viazať?

Jasné, vy možno máte o smerovaní vášho vzťahu trocha iné predstavy, ale neustálymi otázkami na tému „svadba, deti a rodinný dom“ ho do chomúta nedostanete.

Ako to rieši vzťahová optimistka?

Žije tu a teraz. S partnerom je jej krásne, cestujú, užívajú si jeden druhého, vyrazia si s kamarátmi, nemajú žiadne starosti. Tak prečo by sa mala sťažovať? Čo má prísť, to príde. O rok či dva, ale na pílu rozhodne tlačiť nemieni. Život berie s jeho výhodami a užíva si to, čo jej práve ponúka. V žiadnom prípade sa neumára témami, čo bude o päť rokov. Načo?

Je stále v práci?

Áno, chýba vám a chcete s ním tráviť čas od 17.00. Vaša práca vám to dovoľuje, tak očakávate, že on bude letieť s vyplazeným jazykom domov a robiť vám program. Pretože bez neho ste taká osamelá. Stále ho čakáte ako psík so smutnými očami a prosíte o pozornosť.

Ako to rieši vzťahová optimistka?

Partner predsa zarába peniaze a tie si potom užijeme spolu. veď to robí aj pre mňa. Je šikovný a je oňho záujem. To je skvelé. Ja si aspoň urobím program, pôjdem si zacvičiť s kamarátkami, skočím na angličtinu alebo mu uvarím skvelú večeru. Keď príde domov, prekvapím ho niečím výnimočným.

Má priveľa kamarátov?

A zasa je v „lufte“. Basketbal a potom grilovačka u niekoho v záhrade. Koho to má stále baviť? Mám po krk týchto posedení s jeho partiou, prečo musíte stále niekam chodiť? A keď nejdeme niekam my, tak už pozýva kamarátov k nám. To je fakt úžasné trávenie voľných chvíľ!
====== Ako to rieši vzťahová optimistka? ====== S jeho kamarátmi je zábava. Sú vtipní a vždy majú kopec skvelých zážitkov. A my dvaja sme si aspoň vzácnejší. Čo by sme vysedávali stále doma pred televízorom? Sme mladí, bez záväzkov, tak to využime, kým sa dá! Veď ma predsa nenecháva doma, ale berie ma so sebou.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #radosť #optimistka

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...