Ste šťastná, že je váš? Tak si ho strážte

Vo vašom živote sa udomácnil váš "pán pravý". Tak sa snažte, aby vám neušiel.

03.04.2014 09:00
pár, láska, šťastie Foto:
Je skvelé, že ste sa našli!
debata

Našli ste svojho muža snov? Máte šťastie a zrejme si to aj uvedomujete… Ale myslite na to, aký máte doma poklad a nenechajte si ho ukradnúť.

Muži milujú, ak doma panuje pokoj. Zrejme mu vytvárate presne takú atmosféru, akú si predstavoval. Nemusí nič predstierať, je spokojný a čas strávený doma považuje za šťastný. A presne tak by ste mali aj pokračovať. Búchanie dverami, dusná atmosféra, večné hádky a naštvaná žena nie je práve to, čo muža drží doma. Nevyháňajte ho z domu vašimi zlými náladami, vždy riešte konflikty pokojne.

Hoci, nie vždy sa dá všetko riešiť s úsmevom na tvári. Ale aj občasná hádka k vzťahu patrí. Aj hádať sa však dá na veľa spôsobov. Rýchla hádka, uspokojivé riešenie a následné zmierenie je presne to, čoho by ste sa mali držať, ak sa už nedá situácia riešiť pokojne. Niekoľkodenná dusná atmosféra, trucovanie, mĺkva domácnosť či podobné ženské triky muži neznášajú. A tak sa snažte hádať tak, aby ste to mali čo najskôr za sebou.

Nie všetky ženy sa okamžite skamarátia s partnerovými priateľmi. A to je chyba! Ak chcete mať pokoj doma a šťastného muža po svojom boku, obľúbte si jeho kamarátov, je to vo vašom záujme. Predsa nemôžu byť až takí zlí, keď sa kamarátia s vaším drahým. A takisto sa snažte, aby ste na nich zbytočne neútočili ani mu ich nezakazovali. To je častý problém vzťahov a práve tieto zákazy a príkazy vytvárajú zbytočné napätie a muži sa cítia previnilo, ak vám majú oznámiť, že večer plánujú stráviť s priateľmi. Vám by sa takisto nepáčilo, keby partner útočil na vaše kamarátky. Ak už nedokážete byť veľká a veselá partia, tak mu ich rozhodne nezakazujte.

Je s vami zábava? Ak áno, tak nech vám to vydrží. Optimistické a šťastné ženy sú pre muža ako magnet a nemá prečo utekať preč. Bohužiaľ, často sa veselosť kamsi vytratí a vy mu následne ukazujete len vašu smutnú či utrápenú tvár. Plno starostí, večné ponosy a žiadna radosť zo života. Nenechajte sa zahnať do kúta a svoju bezstarostnosť si uchovajte navždy. To, že ste veselá kopa bol zrejme jeden z hlavných dôvodov, prečo si váš drahý vybral práve vás.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pár #pán pravý

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...