Váš bývalý stále straší vo vašom živote?

Nie a nie sa ho zbaviť? Najprv vám o nič iné nešlo. Potom ste zasa fňukali, že ho chcete späť.

01.04.2014 15:00
rozchod, bývalý Foto:
Nemusí to dopadnúť len takto.
debata

A čo nastalo potom? Povolili ste. Povedali ste si, že všetko necháte na osud. Z bývalého sa kamarát stať môže. Ale až vtedy, keď dospejete do tohto štádia – uznáte, že to možno aj chcete. Takže pekne po poriadku. Každá žena sa už ocitla v situácii, kedy by mala dať za bývalým hrubú čiaru. Len nevie, ako sa to robí. Vie, že by mala a preto to silí. Zabudni naňho, zabudni, vraví si. No myšlienky naňho sa jej roja v hlave neustále. A stále nové a nové.

„Občas sa mi stalo, že som sa tak snažila na bývalého zabudnúť, že som naňho myslela v konečnom dôsledku ešte viac. A ani neviem, ako prešiel jeden brutálny, nudný a bolestný rok. Bývalý ma stále kontaktoval a ja som si povedala dosť. Doteraz zlyhali všetky plány, tak nastolím obdobie bez plánov. Ak mi má takto utiecť život, tak nech! Skúšala som všetko, nič nezabralo. Čo keď je to môj osudový muž,“ pýtala sa aj samej seba 28-ročná Karolína.

Úplne sa vzdala a nechala to na osud. „Venovala som sa práci, pred spaním som si priala nového muža v mojom živote a namiesto toho mi v živote stále strašil môj bývalý. Nie a nie odísť. Tak tu buď, povedala som si. Asi som ho tým prijala takého, aký je,“ povedala ďalej žena, ktorá sa v láske úplne sklamala. „Vždy je to o tom, čomu uveríte. Ak uveríte tomu, že ste tomuto človeku odpustili a že sa s ním môžete ďalej stretávať, bude to tak,“ skonštatovala.

O to sa pokúšala aj ona. „Najskôr ma urážalo, že on sa chce so mnou len kamarátiť a nechce ma už za svoju frajerku, no potom mi to začalo vyhovovať.“ Lenže čo sa stalo potom? Mal po nej asi dva neúspešné a krátke vzťahy, aby zistil, že predsa len na nej bolo niečo také výnimočné, čo stojí za to, aby si zopakovali. „A ja som na jeho frajerky vôbec nežiarlila. Ticho som pozorovala, aké sú iné ako ja. Aj som dokonca odhadla, že to s nimi nepotiahne dlho.“

Vyžívala sa v tom, ako sa znova pomaly zbližujú. „Mala som akoby istotu, že on už odo mňa neodíde, keď ku mne znova prichádzal tak pomaly,“ skonštatovala. A, tentokrát sa nemýlila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #exfrajer #bývalý

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...