Pozval vás ex na rande? Ísť či nie?

Hoci ste single, rande s bývalým partnerom si nechajte poriadne prejsť hlavou.

31.03.2014 14:00
žena, radosť Foto:
Pozvanie poteší, ale nemusíte ho hneď prijať.
debata

Rozchod dávno prebolel, máte svoj pokojný život a ste momentálne single. A vtom sa ozve váš expartner, ktorý vás nie práve citlivo poslal k vode. A pozýva vás na večeru. Čo vy na to? Ísť či nie?

Z rozmýšľania vám ide prasknúť hlava. Iste. kedysi ste boli nerozlučná dvojka, vždy ste mali o čom hovoriť a jeho zmysel pre humor ste milovali. Bol citlivý, vedel všetko okolo vás zariadiť a nikdy ste nemali vážnejšie problémy. A potom šok! Rozchod, zlomené srdce, výčitky, dlhé týždne vašej rekonvalescencie. Dnes ste „v pohode“, mesiace ste ho nevideli a nič o ňom nepočuli. Nechýbal vám, život ste si zariadili podľa seba. A hoci ste bez chlapa, rozhodne sa neutápate v smútku a beznádeji. Veríte v lásku a v to, že na vás niekde čaká ten pravý.

Ale on zavolal a pozval vás. Je lákavé povedať mu áno. Máte zároveň strach. Chémia medzi vami vždy fungovala a tak sa obávate, že vás opäť dokáže celkom prevalcovať. A po pár hodinách v jeho spoločnosti ho ochotne pozvete k sebe. Spomienka na nové časy či druhý začiatok…

Povedať áno? V poriadku, ale len v prípade, ak viete, čo chcete. Ste si istá, že svoj život máte pevne v rukách a naozaj posledné, čo chcete, je tvoriť pár s vaším ex. Ste si istá, že jeho čaro ustojíte? Že city sú zapadnuté prachom? Jeho spoločnosť bude pre vás iba príjemným osviežením, zaspomínate na staré časy, poviete si o živote a potom, celkom kľudne a bez zaváhania, sa každý vyberie svojou cestou.

Povedať nie? Rozhodne vtedy, ak sa vám pri predstave spoločnej večere rozžiaria oči a celá sa rozochvejete. A v mysli sa vám spustí film o romantickom návrate a veľkej vášni. Pre vás by to bolo viac ako nebezpečné! Jeho pohľadom a dotykom by ste neodolali. Po jednej večeri by ste privolili ďalšiu, potom výlet, predĺžený víkend a už by ste boli v kolotoči, z ktorého ste tak ťažko vystúpili. Nestojí to za to. Bezsenné noci, uplakané oči a výčitky, prečo ste sa do toho púšťali. Nechajte minulosť minulosťou a žite pre vaše plány.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #pozvanie

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...