Sexuálne strachy chlapa, ktoré vylieči len žena

Z úlohy mileniek, gazdiniek, mamičiek sa zo žien musia stať už aj lekárky. Sexuálny život ich partnera majú plne v rukách.

29.03.2014 08:00
sex, intimity, problém Foto:
Ak muž dostane strach, že nie je pre vás dosť atraktívny, jeho mužnosti to nepridá.
debata

Ak totiž muž začína avizovať problémy s erekciou, alebo si všímate, že už to nie je také ako v minulosti, volá o pomoc. Ak nechcete, aby čoskoro jeho erekcia odišla do spomienok, je to predovšetkým zásluha aktívnej partnerky a toho, ako vylieči chlapa z jeho strachov.

Ide o psychiku

V sexe ide o emócie. O vášeň, o lásku, ale aj strach. Ženy si nosia svoje komplexy a obavy skryté hlboko v sebe a zabraňujú im dosiahnuť kvalitný orgazmus. Lenže u mužov strachy odpália celý priebeh milovania. Stačí málo, aby sa nemali k ničomu. Najviac sexuálnych disfunkcií je spôsobených psychikou a len malé percento skončí s milostným životom pre fyzické problémy. Odblokujte partnera a premeňte ho na žrebca.

Nepáči sa vám to

U muža sa aktivizuje aj posledná bunka, keď vidí, ako sa to žene páči. Ak ste ostali pasívnou prijímateľkou nehy, lásky a rozkoše, netreba sa čudovať, že si vstúpi do svedomia s otázkou, kde robí chybu. Aktivita je nesmierne dôležitá, pretože ak muž dostane raz strach, že nie je pre vás dostatočne atraktívny, jeho mužnosti to rozhodne nepridá na tvrdosti. Pohybujte sa, vzdychajte, reagujte, odpovedajte na jeho snahy a pochybnosti ho prejdú do minúty.

Nevzruší sa

Paradoxné je, že mnoho mužov ku svojim partnerkám pristupuje s obavami, či ich dokáže rovnaké telo znovu a znovu vzrušiť. Obavy, samozrejme, zablokujú prúdenie libida a tak si penis rozmyslí, či zdvihne hlavu hore. Existuje jediný liek, ktorý môžete aplikovať. Nechajte partnerovi čas. Zahrňte ho láskou, nehou, škrabkaním. Zamerajte sa na erotogénne zóny a zabudnite, že naveky bude „nadržaný“, len keď mu ukážete odhalené poprsie. Premeňte sex na akt lásky, milovania a nehy. Vtedy zahodí strach, že bude potrebovať byť v strehu, len čo sa ho dotknete a milovanie si obaja užijete.

Pochybnosti o veľkosti

Jednoducho z mosta do prosta treba mužovi povedať pravdu o jeho mierach. Čaká, že mu sama poviete, ako ste s jeho mužstvom spokojná. Milosrdná lož nikou nepomôže. Ak sa vám partnerov penis zdá malý, nájdite polohy, v ktorých bude vo vás naozaj intenzívne. Ak je príliš veľký, tiež to je o polohách a dohode. A ideál je ideál. Ak všetko funguje ako má, tak mu to povedzte. Muž nemôže žiť so strachom, že vám nevyhovuje. Ak vie, že je pre vás skvelým, či už stále alebo v istej polohe, naleje mu to chuti na vás aj dostatok guráže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #intimity #erekcia #psychika

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...