Kam ste sa to dostali? Vitajte v slepej uličke!

Čo sa stalo s vaším vzťahom? Zrejme ste nič také nečakali... No zrazu sa niet kam pohnúť.

28.03.2014 14:00
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
debata

Nie ste vo vzťahu príliš spokojná, ale ešte ste zatínali zuby. Ale možno je načase si priznať, že vaša láska sa dostala do slepej uličky. Je to aj váš problém? Ako to zistíte?

Z práce sa neponáhľate domov

Buď si hľadáte náhradný program, alebo vysedávate celkom zbytočne v práci. Radšej bezducho surfujete po internete, než by ste sa ponáhľali za vaším drahým. Výhovorku „musím niečo dorobiť“ máte vždy na jazyku, akonáhle vám zavolá.

Spoločný program len výnimočne

Každý začínate tráviť akosi priveľa času s kamarátmi. Vy idete cvičiť či na kávu, on sa stretne s kamarátmi na koncerte či na pive. Nemáte potrebu ani chuť vymýšľať niečo špeciálne, čo by vás oboch bavilo. Hráte každý na svojej strane a vôbec vám to nevadí. Skôr naopak.

Večerná romantika – povinná jazda

Sobotný večer trávite akože spolu a romanticky. Ale celá vaša akcia sa začína a končí v obývačke pri fľaši vína. Nemáte sa vlastne o čom rozprávať a tak len pozeráte obľúbený film, aj to každý na opačnej strane sedačky.

Ranný bozk je zabudnutý

Kedysi ste si nevedeli predstaviť, že by ste odišli z domu bez bozku a vety „ľúbim ťa“. Teraz vás zamestnáva výlučne ranný stres a potom rýchly odchod za povinnosťami. Bez rozlúčky, so stručným „ahoj“ medzi dverami.

Je vám jedno, ako doma vyzeráte

Už sa mu nepotrebujete páčiť v každom okamihu dňa. V okuliaroch a vyťahanom tričku rozhodne nevyzeráte nijako vábne, ale je vám to jedno. Nemáte potrebu ho ohurovať a už vôbec nie zvádzať.

Stále sa nudíte

Nech sa už po dlhej dobe vyberiete kamkoľvek, vlastne sa nudíte rovnako ako doma. V reštaurácii si vo dvojici len s ťažkosťami poviete pár viet, z divadla sa vrátite otrávení a spoločný tenisový zápas vás viac vyčerpá, ako povzbudí či zabaví.

Rozhodia vás maličkosti

Na svojho partnera ste už viac menej alergická a rozčúli vás úplne všetko. Nad čím by ste pred pár mesiacmi len mávli rukou, to vám teraz poriadne pije krv. Vybuchnete okamžite, ste nepríjemná a nie je s vami žiadna reč. Len kričíte, zúrite alebo tvrdohlavo mlčíte.

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #nuda #slepá ulička

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...