Štyri vety, ktoré nikdy nehovorte pri sexe. Inak bude problém!

Intímna atmosféra v spálni nemusí vždy vypáliť na sto percent. S tým treba počítať. Ale existujú vety či poznámky, ktorým sa určite treba vyhnúť. Sú zárukou toho, že to dopadne zle.

27.03.2014 17:00
sex - posteľ - problémy s prostatou, potenciou Foto:
Nepríjemné poznámky na mužskú pýchu môžu zabolieť.
debata

1. Povedať pri sexe meno bývalého alebo bývalej
Tomu sa hovorí podpásovka! Môžete tvrdiť, že vám to mimovoľne ušlo, že to nič neznamená, že ste popletení, ale fakt je, že pochybnosti sú zasiate. A s nimi aj dojem, že pri bozkoch, objatiach, hladení bokov či samotnom vniknutí s privretými očami myslíte na toho, ktorého váš súčasný partner nahradil.

2. Nemám oholené nohy, neumyla som sa tam „dolu“, nemám umyté zuby
Po týchto vetách síce nie je osud vášho milovania spečatený, ale vedzte, že podobnými rečičkami mužov poriadne hneváte. Ak sa na vás vrhol, prejavil fyzickú túžbu a vášeň pre spoločné milovanie, podobnými slovkami mu ju akurát zrazíte o pár stupňov nižšie. Nechce počúvať, čo by ste na sebe vylepšili, chce vás takú, aká ste. Užívajte si to.

3. Som strašne tučná, pozri sa na to brucho
Už päť minút trvá predohra, počas ktorej partner láska vaše telo a keď prešiel smerom k brušku, z vás vypadne toto? Na porazenie! Opäť platí, že muž vás chce takú, aká ste a podobná sebakritika nie je v danom momente práve životabudičom vášne. V mnohých mužoch navyše podobné slová vyvolávajú paranoju, akým spôsobom sa pozeráte na nich samých.

4. To bolo všetko?
Hádam nie ste až taká „úprimná“, aby ste povedali podobnú vetu – no predsa vás radšej upozorníme. Slová, ktorá mieria priamym ostrým šípom do mužskej ješitnosti, sú v spálni nežiaduce. Možno ak ide o sex na jednu noc, keď ho už nikdy neuvidíte, môžete sa tváriť ako drsná filmová kritička. Ale pri dlhodobom vzťahu si zvážte, akým spôsobom budete s partnerom preberať nespokojnosť s intímnym životom. Nehovoríme, že treba mlčať – určite nie, ale drzé, uražlivé alebo zosmiešňujúce komentáre sú neprípustné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nežiaduce vety #intímna atmosféra

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...