Kedy sa pustiť po rozchode opäť do randenia?

Ako spoznáte, že chcete nový vzťah a nie iba náhradu za ten predošlý?

26.03.2014 13:41
žena, smútok, rozchod Foto:
Je čas pohnúť sa z miesta smerom k láske...
debata

Rozchod pre vás nebol jednoduchý a záblesky smútku či zlosti sa z času na čas ešte objavia. Ale je vám jasné, že musíte ísť ďalej a utápať sa spomienkami na jedného nepodareného chlapa nie je vaša vytúžená cesta. Kedy je čas opäť skúsiť šťastie v randení? Kedy povedať „áno“ na milé pozvanie?

Už ste si istá, že nového chlapa chcete kvôli sebe a nie preto, aby ste vášmu ex dokázali, ako rýchlo si dokážete niekoho „zbaliť“. Pretože myšlienky na pomstu vám už nelietajú v hlave a skutočne myslíte na lásku. Aké by to bolo krásne opäť s niekým randiť, prežívať krásny ošiaľ lásky a napokon spolu začať žiť. Áno, chcete nového chlapa a nie iba útechu za predošlého.

Viete, že nevezmete prvého, kto vám príde do cesty len preto, aby ste zabudli na bývalého. Neberiete hocikoho, chcete toho pravého. A to je skvelý posun smerom k novému vzťahu. Pretože, ak by ste v náručí nového muža len zabúdali na bývalého, vzťah by dlho nevydržal. Časom by ste si uvedomili, že vaše spolunažívanie má od lásky naozaj ďaleko. A tak by ste ho začali porovnávať s bývalým a to by nedopadlo práve ideálne. AK ste pripravená chlapa si naozaj vybrať, môžete sa vrhnúť do hľadania nového partnera.

Potrebujete skutočného partnera a nie iba plece, na ktorom by ste sa vyplakali. Nechcete len útechu a príležitostný sex, chcete niečo viac. Nemáte potrebu ľudí okolo seba zaťažovať povzdychmi o vašom bývalom ani o neprajnosti osudu či negatívnych vlastnostiach všetkých mužov. Nie! Túžite po normálnom živote, skvelom chlapovi a nie atrape muža, ktorú „splašíte“ kdesi na diskotéke pred záverečnou.

Už máte vlastné plány, nový život, už o sebe môžete zodpovedne prehlásiť, že ste z rozchodu vyliečená. Nemáte potrebu pátrať po bývalom ani po tom, čo momentálne robí a s kým žije. Ste slobodná a minulosť už váš aktuálny život neničí. Ste vyrovnaná s tým, že čo sa stalo a myslíte dopredu. Nesmútite za tým, čo bolo, ale tešíte sa na to, čo bude. Novému chlapovi tak môžete predstaviť krásnu a optimistickú ženu, ktorá je tu preto, aby ho milovala a bola milovaná.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #ex #chlap #pozvanie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...