Páči sa vám, ale netrúfate si na neho

Dobre vyzerá, pôsobí sebavedomo, na ktorú kývne, tú azda môže mať.

21.03.2014 17:00
muž, single, obchodník Foto:
Myslite na to, že aj sebavedomý muž má svoje slabosti.
debata

A vy máte pocit, že aj naozaj má, hoci to nie je potvrdené. Priťahuje vás, chceli by ste ho, ale hrdosť vám nedovolí na seba upozorniť. Zároveň si namýšľate, že pre neho nie ste dosť dobrá a to vás brzdí najviac.

Berte ho ako skvelú motiváciu

Skúste jeho existenciu vnímať ako hnací motorček pre vás, aby ste vytasili svoje zbrane a ukázali svetu, aké ste úžasná bytosť. Neupínajte sa na to, či si vás všimne práve on a ako ho nenápadne zaujať, ale bez ohľadu na neho pracujte na vlastnom sebavedomí. Vylepšite čo sa dá, zvýraznite prednosti, z nedostatkov si nič nerobte. Ak budete so sebou spokojnejšia, pritiahnete k sebe úspech, aj vo vzťahoch. S takýmto nadhľadom vás nebude až tak „trápiť“ jeden fešáčik.

Aj sebavedomý chalan má slabosti

Možno je fajn človek a naozaj sa oplatí o neho zaujímať. No iba do tej miery, pokiaľ je vám to príjemné. Ak by to malo spôsobovať bezsenné noci, úzkosť a úplne odrovnané sebavedomie, dávajte od toho ruky preč. Nevzdávajte to však predčasne, maličkými krokmi sa mu dá zamotať do cesty, nech sa vaše svety majú šancu stretnúť a lepšie spoznať. Myslite na to, že aj sebavedomý chalan má svoje slabosti a možno spojenie vašich pováh by pomohlo obom a mohli by ste byť spolu šťastní.

Môžete sa raz krásne dopĺňať

Už tým, že vás zaujímavý objekt inšpiroval k tomu, aby ste si viac vážili samu seba, neobjavil sa vo vašom živote zbytočne. Ak ste prekonali nezmyselné bloky a dokázali v sebe nájsť krásnu bytosť, ktorá môže očariť hocikoho a možno netuší čím všetkým, ostaňte v tomto leveli a pripravujte sa na ďalší. Je možné, že na vás čaká veľká životná šanca – mať po boku skvelého muža, ktorého vám môže každá závidieť. Ale bude len váš, pretože vy ste pre neho tá pravá a vyvolená!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #single #sebavedomie #mužské slabosti

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...