Šialené: Smútite za single životom?

Celé roky ste si priali vzťah. Vhodní partneri neprichádzali, alebo možno sa neobjavil nikto.

21.03.2014 09:05
osamelá žena, single žena, žena v posteli Foto:
Ilustračné foto.
debata

Doma ste vzdychali nad single osudom. Keď ste niekam chceli ísť, museli ste hľadať spriaznenú dušu. A ľahké to nebolo – kamarátky vo vašom veku sú už zadané a tá jedna, ktorá sa práve rozviedla so svojím manželom, je taká negativistická a požiera vám toľko energie, že sa vám lepšie oplatí ostať doma v teplákoch a nevytiahnúť ani pätu z domu.

A odrazu – tomuto všetkému môže odzvoniť. V tú najnevhodnejšiu chvíľu, resp. kedy ste ani trochu nečakali, sa zrazu zjavil. On – pán dokonalý, na ktorého ste roky čakali. No má to háčik – namiesto toho, aby ste sa neskutočne tešili a užívali si nový život, ktorý pre vás aspoň z tohto pohľadu, dúfate, nemá konca ani kraja, prepadlo vás zúfalstvo. Zaskočilo vás asi rovnako, ako nový chlap.

„Je to úplne normálne,“ hovorí 28-ročná Zuzana, ktorá si takýmto „peklom“ prešla. „Bola som zvyknutá na svoj single život a odrazu som doň nevedela prijať novú osobu. Bola som v strese, že oňho prídem, no pozorovala som aj iný, podľa mňa dosť úchylný pocit – že mi je smutno za svojím životom, ktorý som žila doteraz, akoby som ho zrádzala. Alebo samu seba,“ opisuje netradičné pocity.

„Potom som sa musela úplne uvoľniť. A najlepšie, čo som spravila, bolo, že som o tom povedala jemu. Začala som cítiť také vlny, kedy bol on závislejší odo mňa a ďalšiu vlnu, kedy sa to obrátilo. Po roku týchto čudných pocitov som si naňho úplne zvykla a dnes by som ho nevymenila za nič na svete,“ skonštatovala. Vždy, keď vás prekvapí nový, nepoznaný pocit, dajte si šancu. Povedzte si, že je tonormálne, no pozorujte ho ďalej. Mal by sa rozplynúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #single život

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...