Nerandite s mužom, ktorý za to nestojí

Buďte k sebe úprimná a nezatvárajte oči pred jeho nedostatkami.

16.03.2014 17:00
rande, posedenie Foto:
Nie je to práve muž vašich snov... Ale ako mu to povedať?
debata (2)

Možno ste zúfalá a tak sa uspokojíte s kýmkoľvek, kto prejaví záujem. Ale ani vaše zúfalstvo by vás nemalo zahnať do náručia nepravého. Ako spoznáte, že s týmto mužom vám to ladiť nebude? Aj takto:

Naučte sa veriť svojim pocitom

Či už je to hlas vo vašej hlave alebo brušná nervozita, sú to vaše vnútorné varovné systémy. I keď ste skôr racionálny typ, neignorujte tieto znamenia. Vaše obavy sa pokúste analyzovať a následne spoznáte pôvod vášho nepokoja, keď ste s ním. Niečo na jeho správaní sa vám nepáči, ale nedokážete presne identifikovať, čo? Alebo máte nepríjemné pocity vždy, keď sa vás „akože“ náhodne dotkne? V takejto situácii sa po večeri slušne poďakujte a dajte mu rázne zbohom.

Myslite na to, čo od vzťahu očakávate

A nerobte stále nejaké kompromisy. Iste, ak váš nový objav nemá vyšportovanú postavu či husté tmavé vlasy, hoci práve takého muža ste si vysnívali, môžete to s úsmevom prehliadnuť. Ak je vám s ním dobre. Ale keď sa už počas prvých stretnutí vraciate domov v ponurej nálade, bolí vás hlava či neviete, čo so stresom, nie je to dobré znamenie. Možno už ste schopná presne pomenovať, čo sa vám na vašich stretnutiach nepáči, ale tak veľmi chcete nejakého chlapa, že jeho nedostatky tvrdohlavo ignorujete. Ale to je hlúposť. Lebo donekonečna sa na spokojnú hrať nemôžete, najmä, ak vás stále na vašom partnerovi čosi zožiera. Naozaj ste hľadali práve jeho? A odpovedzte si úprimne.

Prvý dojem môže byť klamlivý, ale druhý…

Z prvého rande ste prišli nadšená. Druhé už bolo o čosi horšie a tretie… A vy stále veríte, že sa to zlepší. Ale nezlepší. Bude to čoraz horšie a horšie a vaše pocity sú toho neklamným dôkazom. Načo ešte čakáte? Stále veríte v zázrak? Nech vás už na prvom rande oklamal čímkoľvek a vy ste mu podľahli, druhý pokus mu už tak ukážkovo nevyšiel. Ak vám to neladí ani na úplnom začiatku vzťahu, nebude to ladiť ani neskôr. Začiatky majú byť totiž krásne, plné očarenia a nedočkavosti. Ak to cítite inak, je to jasné znamenie, že ste šliapli vedľa. A vycúvajte tak rýchlo, ako sa len dá.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #single #partner #nepravý

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...