Prerozprávajte sa k orgazmu!

Nejde o žiadnu variáciu orálneho sexu, aj keď ústa budete používať intenzívne.

14.03.2014 08:40
shutterstock slová - orgazmus - sex - vzrušenie Foto:
Dofarbené o vzdychy, rozkoš a želania je pôžitok, ktorý mnohé ženy sám o sebe dovedie k orgazmu.
debata

Samozrejme obaja, pretože ako to už pri milovaní chodí, nie je možné, aby dobrý sex stál iba na jednom z partnerov. Dotyky nie sú to jediné, čo vás môže vybičovať k naozajstnej slasti.

Hovorte

Pred sexom. Je nesmierne dôležité ujasniť si, čo vlastne v posteli spolu chcete zažiť, alebo skúsiť. Slová majú skrytú moc a to, ako ich vyslovujete môže úplne zabiť, alebo naopak nabiť atmosféru sexualitou. Viete sa pohrať s hlasom? Zmeniť sa na koketu a dať partnerovi najavo, že po ňom túžite každým vysloveným slovom? Ak aj počas sexu komunikujete ako s kamarátom v práci, príde k strate erekcie u partnera omnoho skôr ako po päťdesiatke. Zjemnite hlások, vzrušujúce môžu byť aj celkom obyčajné, ale správne podané slová.

Zapojte uši

Popri bežných erotogénnych zónach zabúda aj na niečo iné ako je zmyselný dotyk. Naše uši. Šepkanie samo o sebe má silu vzrušovať. V knihách o erotike sa šepkanie do ucha prirovnáva k hebkému hladeniu nahej pokožky lupeňmi ruží. Skúste si šepkať počas večere, počas milého túlenia, v náručí. Uvidíte rozdiely, keď sa zvalíte do postele a dokončíte to, čo ste slovami načrtli.

Hovorte o tom, čo robíte

Hovoriť priamo o tom, čo robíte, je potreba každého. Uvedomte si, ako podvedome sa z vás dostávajú slová, keď vykonávate rutinné činnosti či už v práci, alebo v domácnosti. Prečo pri milovaní nedať priestor pre opis vášnivej skutočnosti? Obaja vidíte, čo sa deje, ale vyslovte to nahlas. Dofarbené o vzdychy, rozkoš a želania je pôžitok, ktorý mnohé ženy sám o sebe dovedie k orgazmu. Pokojne opisujte čo cítite, keď do vás partner prudko vráža, alebo naopak jemne vkĺzne. Zrazu si všetko omnoho viac uvedomíte a intenzívne to vzruší aj partnera. Mimochodom aj toto je cesta k tomu, aby si partner ľahko zapamätal, čo vám robí dobre a čo by ste mali ešte vylepšiť.

Neslušné slovíčka

Patria do postele. Pri hádke s nimi opatrne, ale ak používate neslušné slovíčka v rámci hier lásky, je to ako predsieň sado – maso hier, ktoré istým spôsobom lákajú každú dvojicu. Pretože sex musí byť do istej miery živočíšny, niekedy drsnejší a vášnivo špinavý. Tými správne zacielenými slovami akoby ste narážali priamo na G bod. Iba tak málo stačí. Nebyť pri milovaní ticho a sexuálny pôžitok sa zrazu zmení na príliv rozkoše končiaci búrlivým orgazmom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #slová #orgazmus #vzrušenie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...