Keď sa bozkáva 20 cudzích ľudí... toľko nehy a vášne vás prekvapí

Už niekoľko dní je na serveri Youtube zavesené video, ktoré videli milióny užívateľov. Ľudia sa v ňom bozkávajú.

12.03.2014 14:00
First Kiss Foto:
Záber z videa Tatie Pilievy, ktoré je nazvané príznačne First Kiss.
debata

Nejde však o žiadne herecké scénky, teda až na jednu dámu, ktorá priznáva, že pracuje ako herečka. Režisérka minividea Tatia Pilieva oslovila dvadsiatku osôb, ktoré sa medzi sebou nepoznali a spojila ich do párov. Úlohou bolo bozkávať sa chvíľu pred kamerou.

Prvotný ostych, zahnabené výrazy, uvoľňujúci smiech. „My sa budeme bozkávať,“ hovorí jeden z mužov. „Ja viem,“ odpovedá mu so smiechom dáma. Dvojica gayov ostych prekonáva komplimentom. „Máš pekné oči,“ hovorí jeden druhému. V ďalšom páre sa zase muž dámy pýta, či to bude ľahšie, keďže je herečka a už sa predtým bozkávala aj s neznámymi. „Len párkrát,“ odvetí mu ona. Potom však prichádzajú bozky a niektoré z nich sú skutočne krásne na pohľad.

Autorka videa hovorí, že sa snažila svojím miniklipom ukázať, ako sú ľudia schopní vytvoriť si silnú príťažlivosť a spojenie jedného s druhým.

Len za prvý deň videlo klip milión užívateľov na Youtube. Reakcie sú takmer výlučne pozitívne. Niektorí hovoria, že podobný klip im spravil skvelú náladu na celý deň, ďalší oceňujú, aké romantické a vášnivé sú niektoré páry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #cudzinci #neznámi sa bozkávajú #Tatia Pilieva

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...