Ako sa po rozchode nestrápniť

Tento muž, ktorého stále nosíte v hlave, by už v nej mal byť dávno pochovaný. Nie je, ak ho stále máte v hlave.

11.03.2014 15:50
vzťah, koniec vzťahu Foto:
Čo bolí, to prebolí, spieva sa v pesničke.
debata

Čo v takom prípade spraviť? Ak jasne cítite, že k nemu nevedie už žiadna cestička a patrí z nejakých dôvodov do minulosti, potom si ho v hlave „pochovajte“. Skutočne to spravte. Pred spaním mu vystrojte „pohreb“, rozlúčte sa s ním, akoby ste ho vyprevádzali na večnosť. Nezabudnite si potom priať nové veci. Dajte im priestor, rátajte s nimi, predstavujte si ich.

V prípade, že ste dostali kopačky, najhoršie, čo môžete spraviť, je pomsta a znepríjemňovanie života bývalému. Nie. Plačte doma, keď vás nikto nevidí, no hrajte hrdinku. Ako? Je to jednoduché. Vymažte ho zo života. Nepíšte, nevolajte. Nepripomínajte sa. Zabúdajte naňho. Neodpíšte mu ani v prípade, že vám píše k narodeninám, lebo sa v ňom ozvali výčitky svedomia.

Čo ešte by ste mali spraviť? Odísť z jeho života s noblesou. Ale takou, že vždy, keby si na vás spomenul, povedal by si, že ste boli žena jeho snov a on blázon, ktorý to nevidel a navždy o vás prišiel. Nerobte nič, za čo by vás začal nenávidieť a dúfať, že vás už v živote nestretne. Chcite, aby bez ohľadu na to, aký bol, sa mu rozohrialo srdce, keď si na vás spomenie, alebo o vás začuje. A opäť platí: O pár rokov to všetko oceníte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #noblesa

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...